чип тунинг
- peter_mark
- потребител
- Регистриран: 05 яну 2006, 01:39
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16V 100 PS
- Контакти:
- Status: Извън линия
чип тунинг
искам да ми разясните как седат нещата с 4ип тунинг втаора рака !! ще ви буда благодарен за малко инфо колко по евтини са от 4исто ножите ? 

- peter_mark
- потребител
- Контакти:
мерси
аааа мое ли да те попитам не6то друго ..... батее имам форд фоцус и само като гледам тия джантии горе ж лево ...... каде моем си намерим бели джанти ?
- peter_mark
- потребител
- Контакти:
;]
мерси бате тц тц тц абе са сум си купил едни жежди4ки за фаровете са 6те ги слагам мммм ама само се 4удим кжо да и ки4им даи не6то каи кжо да и сложим ;щ
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: ;]
Лично на мен не ми харесват прекалено накичените коли. Някак си претрупано и грозно стоят. Фокуса е прекрасен автомобил със уникален силует и няма нужда от много доработки. В Търново има един черен Фокус 1ца който доста добре е направен. Има готини лети джанти. Прагове и по агресивна предна и задна броня. Никакви лепенки, никакви излишни и огромни спойлери или разни светещи мигащи и други такива изгъзици.peter_mark написа:мерси бате тц тц тц абе са сум си купил едни жежди4ки за фаровете са 6те ги слагам мммм ама само се 4удим кжо да и ки4им даи не6то каи кжо да и сложим ;щ
Ако го мерна някаде спрял ще му направя една снимка и ще я пусна.
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2006, 21:07
- Модел на автомобила: VW Passat 1.9TDI
- Контакти:
Чип тунинг втора ръка е като употребяван презерватив
Само ще дам пример: Ford Focus 1.8TDCi има 23 софтуерни версии на един и същ компютър.
Как ще разбереш дали това е твоята версия

Само ще дам пример: Ford Focus 1.8TDCi има 23 софтуерни версии на един и същ компютър.
Как ще разбереш дали това е твоята версия

Becko
http://www.ComsisTuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ComsisTuning.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2006, 21:58
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 CLX OHC
Re: ;]
Може да й слижиш китеник на волана и на тавана, много е ефектно! Освен това, ако закачиш и плюшени зарчета на предното огледало. Ако и това не ти стига, можеш да добавиш лепенки на задното стъкло и на калниците. Между другото има едни тръби да се продават на пазара. Хромирани са и мисля, че лесно (с помощта на авто-тел) може да се закъчат. Изглежда почти като Оригинален Ремус...peter_mark написа:мерси бате тц тц тц абе са сум си купил едни жежди4ки за фаровете са 6те ги слагам мммм ама само се 4удим кжо да и ки4им даи не6то каи кжо да и сложим ;щ
Шегата на страна. Една кола не трябва да прилича на стрелбище, за да кажеш, че е красива! Може нали спойлер нещо да се барне, ама чак пък да се прекалява с разни селянии не е красиво.
Като гладам хубава трябва да ти е колата, карай си такава каквато си е и й се радвай

Писането на кирилица развива ума и тялото!
- peter_mark
- потребител
- Контакти:
!!!
абе колата си е супер има само 1 не6то което не ми харесва ама никак .... 1.6 16винтила 100коня е тжа не ми ахресжа ина4е са с жейдите е супер са му купих от ножия фоцус джантите 15ки абе мноо яки горинко гарненце ама кжо пак си е 1.6 ако 6ет и 4ип и филтри и жаложе пак си е 1.6 нз дразна се
- peter_mark
- потребител
- Контакти:
oooooooo
бате дразна се 4е е 1.6