Тунинг на Форд Ка
- M.Gruev
- потребител
- Регистриран: 21 авг 2010, 11:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8TDDI
- Status: Извън линия
Тунинг на Форд Ка
Добър ден, колеги. Тези дни ми се върти една идея из главата: да си тунинговам Форд Ка-то. Идеята ми е да сложа двигател, скоростна кутия и спирачки от Фиеста 1.4 16 V 90 конски сили. Знам че е възможно, този мотор се събира в коша на Ка-то. Въпроса ми е някой тук правил ли е подобно нещо и ако е, нека сподели малко подробности относно проекта.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2010, 11:12
- Модел на автомобила: ford sierra 2.0 OHC
Re: Тунинг на Форд Ка
[quote="M.Gruev"]Добър ден, колеги. Тези дни ми се върти една идея из главата: да си тунинговам Форд Ка-то. Идеята ми е да сложа двигател, скоростна кутия и спирачки от Фиеста 1.4 16 V 90 конски сили. Знам че е възможно, този мотор се събира в коша на Ка-то. Въпроса ми е някой тук правил ли е подобно нещо и ако е, нека сподели малко подробности относно проекта.[/quo
Еми попринцип е възможно но не намирам смисал ка-то е 2000г закакво ще му слагаш джигател от фиеста искартен от каране сложи сам оспирачките н о за двг-то не те съветвам но ти си зн няма да е кой зн ква промяна др ако искаш да пр силов тунинг +копето и тн.
Еми попринцип е възможно но не намирам смисал ка-то е 2000г закакво ще му слагаш джигател от фиеста искартен от каране сложи сам оспирачките н о за двг-то не те съветвам но ти си зн няма да е кой зн ква промяна др ако искаш да пр силов тунинг +копето и тн.
- M.Gruev
- потребител
- Регистриран: 21 авг 2010, 11:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8TDDI
Re: Тунинг на Форд Ка
След като му направя основен ремонт на двигателя няма да има значение колко е каран.