затъмняване на стъкла.Къде?
-
- потребител
- Регистриран: 20 юли 2007, 19:23
- Модел на автомобила: orion 1.4,88г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
затъмняване на стъкла.Къде?
Здравеите,искам да си затъмня стъклата,но при някои които работи ка4ествено,в смисъл да не се обелят след 6 месеця или да се драскат при сваляне и вдигане на стъклата.Ако някои знае каде може да стане това в Софиа да пише.Благодаря предварително 

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Зад Автокъща "кончето"..намира се ако идваш от ЦУМ по новото към Люлин....от дясната страна има много автокъщи...пресичаш кръстовището за Mall и продължаваш направо...и след 1-2 сфетофара в дясно ще видиш автокъщата...точно до нея е и за затъмняването на стъклата
Аз си правих там колата тоест задния прозорец и нямаше проблеми и стана много хубаво...

- FordSierra1.6L
- потребител
Първо това за затъмняване на прозорците няма значение кой сезон е или кво е времето навънкаewgeny написа:По това време на годината ме съмнява да станат добре.
ПП: Сори за офтопика ама ФордСиера1,6L, какъв е този Ескорт1,8_16V на снимката?

ПС: За това 1.8 16В ли ме питаш ????
- FordSierra1.6L
- потребител
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
и заден мога да лепя но няма да ти хареса резултатаFordSierra1.6L написа:можеш ли да ми залепиш моя заден джам ако е така да взимам фолио и идвай да ми го лепишdoctordre написа:абе ако поне малко сте сръчни в ръцете може и сами да си го залепите, не е сложно![]()
За страничните може да се лепи ама задния е проблема

- doctordre
- потребител
- Контакти:
мисля че тонирането си е скъпо, няма смисъл за стари бараки като нашите. фолиото си е добър вариант, мога 100% да ти кажа че фолиото не става лилаво и не избледнява толкова бързо. поне 1-2 години ще си седи нормално, пък след това ако искаш можеш да го смениш, 5лв е една кутияvladeto написа:хубаво с фолио..а някой проучвал ли е как стоят нещата с тониране на стъклата?Според мен е по-удачния вариант,защото след време черното фолио става кафяво с лилав отенък,а другите цветове избледняват,напуква се...и...тн....![]()

- doctordre
- потребител
- Контакти:
за стъкло не знам, но за стопове става хубаво. аз моите преди си ги правих с червен спрей но постепенно се изтри, явно трябва и някакъв лак да се сложи или нещо което да го запечата за да не се отмиваslavi6565 написа:Здравеите, на мене ми предлагаха в един магазин специален спреи за затъмнияване на стопове, мигачи и стъкла.Дали става за затъмняване от вътре или е обикновена боя незнам струва 19лв и мислим да си го купия за едни стопове и ще го пробвам.

- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
и аз съм замислил да се "скривам",но се чудя после третия стоп дали ще мога да го закрепя за стъклото (че няма къде да се дупчи) и дали ще се вижда като натисна спирачки,а и иначе.
и наистина кажете колко струва процедурата за задния джамец.
а и да питам,аз съм се насочил към черно -колко варианта има и има ли някой по сполучлив и като ида в магазина вижда ли се как ще изглежда после(че никога не съм се интересувал досега от фолио,но знам че се лепи с помощта на шпаклични или там както се наричат),демек питам кой е най-добрия избор в отенъка на черото и имали размери (подобно пример:sl,xx,xxl )
и наистина кажете колко струва процедурата за задния джамец.
а и да питам,аз съм се насочил към черно -колко варианта има и има ли някой по сполучлив и като ида в магазина вижда ли се как ще изглежда после(че никога не съм се интересувал досега от фолио,но знам че се лепи с помощта на шпаклични или там както се наричат),демек питам кой е най-добрия избор в отенъка на черото и имали размери (подобно пример:sl,xx,xxl )

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
И аз искам да си затъмня стъклата на Мондеото, само че бях чул че от КАТ щели да забраняват затъмняването на стъкла........дали е вярно? Инъче бих си затъмнил всички стъкла
А някой знае ли къде се тонират, мисля че ако са тонирани от КАТ няма какво да кажат, щото може да се каже че са така заводски.......

А някой знае ли къде се тонират, мисля че ако са тонирани от КАТ няма какво да кажат, щото може да се каже че са така заводски.......