Неон в купето свързан с баса
- MSIliev
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2009, 22:29
- Модел на автомобила: Ford Escord MK7 1.8 TD 66 kw,Ford Mondeo MK2 1.8 TD 66 kw
- Status: Извън линия
Re: Неон в купето свързан с баса
Не е важно напрежението а ампеража в случая,защото диодите могат да работят и на 220 волтаicooo0 написа:само не ми е ясно защо си мислите че напрежението кум колоните е 12 волта![]()
![]()
-
- потребител
- Регистриран: 13 сеп 2009, 19:57
- Модел на автомобила: orion
Смятам да правя това,но по-голямо за да ми обрамчи баса.Купих си задотовката,но все не остава време.
http://video.google.com/videoplay?docid ... Eyes+Video#" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2010, 12:05
- Модел на автомобила: SIERRA CVH
Приятел ако крайното ти стъпало е транзисторно то няма да 12 волта а може би 30-40 свързваш един резистор паралелно и преди него един последувателно с единия му ограничаваш тока а с другия го ограничаваш по напрежениеSparky написа:да знам ги тези неони ама мене ме интересува тези диоди от 2 волта как да направя че да не изгарят до сега разбрах че ми тряа съпротивление тея тръби ще ги туря под педалите отдоло ама интересува ме тва тея диодчета като ги свържа с баса да не изгарят :0
- nuHaKoJIaga
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2009, 17:45
- Модел на автомобила: Форд Фокус 2001 1.8 tdci 141к.с. 350 Nm
Преди време си купих ето това. Тъй като ми се счупиха и 2та компютърни неона, които имах, реших да си ползвам лампичките от комплекта. Те са с лепенки, та ги залепих на пищялките, а самият модул за звука съм го залепил за кората от долната страна. Като цяло си се получава добър ефект, но предполагам, че има нещо като шоков датчик и да кажем дори да няма бас някоя песен, пак светка на определени тонове. При мен примерно докато не свири песен, но е пуснато радиото(понеже съм вързал лампичките към него), лампите светят по тракането на фиестата
. Можеш да намаляш и чувствителността на модула.