може ли един съвет...
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2008, 22:24
- Модел на автомобила: ford fiesta start
- Status: Извън линия
може ли един съвет...
Хора кажете какво да правя...Имам Форд Фиеста 2005 година старт, но когато я купувах сглупих и неразбрах че е с аудио касетофон а не с аудио сиди...след близо 3 години лангаркане на това зверче свикнах с тоя крив дизайн на проклетия касетофон и въпреки това искам да го сменя с подобен но със сиди...попитах в мото пфое но те ме убиха с цена и време за доставка, сега се търси такъв но проблема е че незнам кой от всичките модели е за моята кола ( а те се оказаха адски много) CD FORD 6000 E.O.N RDS или CD FORD 4500 E.O.N RDS а и незнам какви са им параметрите...може ли малко помощ...какво и от къде може да се намери но така че без особенни преработки да стане за моята кола...
благодаря предварително.
благодаря предварително.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: може ли един съвет...
4500RDS е CD player, 6006 e 6 CD Changer.
Имаш късмет - http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 00#p141776" onclick="window.open(this.href);return false;
тук колегата продава 4500 RDS. Аз съм със същата фиеста като теб, и аз бях с касетофон.
Купих си CD ( точно от колегата , който по-горе от линка) и ги смених. Разликата е огромна.
Само предупреждение - свалянето на таблото е трудоемко ( но мога да помогна със съвети) , а най-вероятно( като мен) нямаш колонки в задните врати ( и трябва сам да окабеляваш).
Имаш късмет - http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 00#p141776" onclick="window.open(this.href);return false;
тук колегата продава 4500 RDS. Аз съм със същата фиеста като теб, и аз бях с касетофон.
Купих си CD ( точно от колегата , който по-горе от линка) и ги смених. Разликата е огромна.
Само предупреждение - свалянето на таблото е трудоемко ( но мога да помогна със съвети) , а най-вероятно( като мен) нямаш колонки в задните врати ( и трябва сам да окабеляваш).