Проблем с музиката на Мондеото...
- Gorilla
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD
- Status: Извън линия
Проблем с музиката на Мондеото...
Здравейте на всички, нов съм във форума, сега ходя на шофьорски курсове, а автомобилът който ще карам е Форд Мондео 1.8TD 98г. седан. Вече минава 200 000км, но като за първа кола мисля че е повече от достатъчно.. Та проблемът ми: когато усиля музиката повече от половината да речем... почват да тракат корите на вратите(колоните са си нови и здрави трилентови Pioneer 4бр. Х 50W, касетофона e Kenwood 4 Х 35W) Корите си тракат... Някой от вас да има представа как мога най-добре да ги укрепя, изолирам или нещо подобно за да не тракат...? Благодаря ви предварително 

Русенски мондеоджия...
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
Re: Проблем с музиката на Мондеото...
Първо добре дошъл и честито за Мондеото! Ти ли си сменя говорителите или някой друг? Със оригиналните говорители дрънчаха ли корите? Може да не си ги монтирал коректно в последствие.....при мен поне няма тракане, макар че самите говорители са си оригиналните и също съм мислил за смяна с нещо по-съвременно.... 

- Gorilla
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD
Re: Проблем с музиката на Мондеото...
В сервиз ги слагаха... Ще видя какво мога да направя, според мен трака защото новите колони имат доста по силен бас от оригиналните.. Преди да си вземеш нови обърни внимание на размера, на мондеото са нестандартни. Моите са специално за Форд и Мазда... Мерси за отделеното внимание 

Русенски мондеоджия...