CD Player Thunder - Заслужават ли си ?
-
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 19:21
- Модел на автомобила: Нямам :D
- Контакти:
- Status: Извън линия
CD Player Thunder - Заслужават ли си ?
Какво мислите за Player ите на Thunder ? Гледам са на доста приемлива цена, но дали като качество на звука си заслужават ?

- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: CD Player Thunder - Заслужават ли си ?
Бягай бързо и надалече от такива изпълнения,на каквато и цена да е,не си заслужава,само ще си скъсаш нервите с това.
Не знам на какви пари си ги гледал,но в момента за 170 лева можеш да си купиш Пайнер,който е с класи отгоре
Не знам на какви пари си ги гледал,но в момента за 170 лева можеш да си купиш Пайнер,който е с класи отгоре

-
- потребител
- Контакти:
Ами търся си нещо марково, с УСБ вход... За сега май ще е Панасоник... ако предложите нещо друго на приемлива цена... страхотно.
- rollin
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Fiat Marea TD100
- Контакти:
Pioneer DEH-400UB 249лв(промоция)madboy128 написа:Ами търся си нещо марково, с УСБ вход... За сега май ще е Панасоник... ако предложите нещо друго на приемлива цена... страхотно.
Kenwood KDC-W5141UGY249лв с дистанционно
Плейърите са нови с по 2 години гаранция
Възможни са отстъпки и за др. продукти за колеги от форума

-
- потребител
- Контакти:
Pioneer DEH-50UB заслужава ли си да се купи вместо 4000UB ? Разликата в цената не е малка, дали си заслужава, 4000UB e по-евтиното ? Заслужава ли си разликата в цената, за да се вземе DEH-50UB ?
-
- потребител
- Регистриран: 03 яну 2009, 17:55
- Модел на автомобила: Форд Ескорт Комби 1.4 1992
PANASONIC CQ-C3355N - 239лв.,PANASONIC CQ-C5355N - 279лв.,от Техномаркет,такива два монтирах на приатели,мога да кажа че качеството е убийствено,звука е кристален,не изкривява когато даваш на MAX,а с добър усилвател и бас каса става супер,препоръчвам ти ги горещо.До колкото ми обесниха,от това което се внася в България,да не си копувам от ефтините класове на Сони,Блаопункт,Пайнер,Кенууд,поне така ми препоръчаха хора,които се занимават с това.Най-добре си вземи нещо на Алпайн или Кларион,не са толкова скъпи,но ще си доволен.
-
- потребител
- Контакти:
С такива "приятели"... не знам какви са ти враговетеseagal написа:PANASONIC CQ-C3355N - 239лв.,PANASONIC CQ-C5355N - 279лв.,от Техномаркет,такива два монтирах на приатели,мога да кажа че качеството е убийствено,звука е кристален,не изкривява когато даваш на MAX,а с добър усилвател и бас каса става супер,препоръчвам ти ги горещо.До колкото ми обесниха,от това което се внася в България,да не си копувам от ефтините класове на Сони,Блаопункт,Пайнер,Кенууд,поне така ми препоръчаха хора,които се занимават с това.Най-добре си вземи нещо на Алпайн или Кларион,не са толкова скъпи,но ще си доволен.

Как мислиш, дали за 1 месец не съм си купил ?
Вече съм с Pioneer DEH 6000UB който още стои в кутията.
Относно "кристалният звук" на PANASONIC оставам без коментар