Въпрос за аудио на Фиеста мк3

Отговори
Потребителски аватар
nuHaKoJIaga
потребител
потребител
Регистриран: 16 апр 2009, 17:45
Модел на автомобила: Форд Фокус 2001 1.8 tdci 141к.с. 350 Nm
Status: Извън линия

Въпрос за аудио на Фиеста мк3

Мнение от nuHaKoJIaga » 28 сеп 2010, 21:21

Значи, четох, че оригиналното радио на тези фиести е 2006 RDS. Погледнах и в Микрокат, като там изкарва и някакви 2014, 2015 модели, които не откривам как изглеждат. Но попринцип ми е интересно, дали от радиото има нещо като изход за допълнителен мп3 плеър, или с адапторна касетка е единственият вариант. Като цяло искам да мога да вкарвам флашка, и понеже знам, че има разни преходници, само ми трябва изход от радиото. Самото радио предполагам не е проблем да го намеря, но се чудя дали изобщо си заслужава да го купя него. В момента съм с някакво НЕО с мп3, флашка и какво ли още не и върши добра работа, но проблема е ,че има утечка от него и съм му направил принудителен ключ, с който му прекъсвам захранването всеки ден, понеже за 2-3 нощи пада акумулатора от него(може и повече да са). Пробвах всичко да направя, но явно самото радио има проблем и така и не успях да намеря начин да спра утечката. А прекъсването на радиото означава всяка сутрин, наново да оправям разните еквилайзери, да не говорим за радио станции. Ако не беше USB-то, вероятно нямаше отдавна да съм с това радио.
Kато цяло темата я пиша, за да разбера, какво друго ОРИГИНАЛНО фордовски радио пасва на фиеста мк3, и ако НЕ, дали си заслужава да си потърся 2006 RDS, стига да е възможно да вкарам флаш в крайна сметка по какъвто и да е начин.
Мерси, ако изобщо прочетете този разказ ;)

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Въпрос за аудио на Фиеста мк3

Мнение от DigiPro » 29 сеп 2010, 17:08

Тези старите Фордовски радиота забрави да им пригодиш флашка, та дори и AUX поне. Вземи си нормална марка радио Sony, Pioneer, JVC или нещо от сорта и няма да ти прави утечка и да пада акумулатора. Може да погледнеш в раздел продава на форума. Излизат понякога добри оферти за маркови плейъри втора употреба.

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”