Демонтаж фабричен касетофон Форд КА
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2012, 19:18
- Модел на автомобила: Ford KA '97 1.3
- Status: Извън линия
Демонтаж фабричен касетофон Форд КА
Добър вечер колеги, минавам директно на въпроса: Как да демонтирам фабричният касетофон на Форд КА 97-ма?
Когато си купувах колата миналия месец, предният собственик каза, че нещо по буксите отзад прекъсва защото ту свирят двете колони, ту едната, а като си завра ръката зад таблото и разбутам буксите пак просвирва, но за кратко...
и още един отделен въпрос, за да не пускам нова тема, степените на парното - работи ми само 4-та степен, 1,2 и 3 работят само когато си поискат, сами си тръгват, понякога не духа на тях изобщо, само кажете от къде да почна (и как се сваля и тази част от таблото
)
Когато си купувах колата миналия месец, предният собственик каза, че нещо по буксите отзад прекъсва защото ту свирят двете колони, ту едната, а като си завра ръката зад таблото и разбутам буксите пак просвирва, но за кратко...
и още един отделен въпрос, за да не пускам нова тема, степените на парното - работи ми само 4-та степен, 1,2 и 3 работят само когато си поискат, сами си тръгват, понякога не духа на тях изобщо, само кажете от къде да почна (и как се сваля и тази част от таблото

-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2012, 19:18
- Модел на автомобила: Ford KA '97 1.3
Re: Демонтаж фабричен касетофон Форд КА
Тези куки може ли да се импровизират с нещо подръчно ?
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
аз го свалям с шестограми големи колко дупката...вкарвам ги първо от едната страна и ги натискам навън и дърпаш...след това мушкаш в другите дупки и внимателно пак натискаш навън и дърпаш ....ако имаш повече шестограми пъхаш и в 4те дупки 

- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
Аз импровизирах с електроди от електрожен , но на твоя модел не знам дали ще стане.Един електрод се реже на половина и се правят 2 скоби , има тема по въпросаboywalking написа:Тези куки може ли да се импровизират с нещо подръчно ?
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи