Смяна на оригинално радио на Форд фокус ц макс 2005
- zombi.ad
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2009, 13:43
- Модел на автомобила: ford фокус ц макс 2005
- Status: Извън линия
Смяна на оригинално радио на Форд фокус ц макс 2005
Здравейте колеги, отскоро съм собственик на Форд фокус ц макс 2005 година!Та въпроса ми е следния,на мястото на оригиналното радио,ако искам да включа друго радио,с място за флашка,и други опции,трябва ли ми преходна букса или някакви преработки на кабелите? Благодаря предварително!
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Re: Смяна на оригинално радио на Форд фокус ц макс 2005
Провери дали другото радио, мултимедия и т.н. има преходни букси в комплекта. Някои ги продават с такива.
Знам всички вицове за Форд 

- zombi.ad
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2009, 13:43
- Модел на автомобила: ford фокус ц макс 2005
Още не съм избрал конкретен модел, засега проучвам как става смяната,и като разбера какво трябва и колко ще ми струва, тогава ще решавам!
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
На първо време се ориентирай дали искаш да е мултимедия или чисто "радио". При вариант с мултимедия просто се избира подходящ модел директно заемащ мястото на заводското радио. В 99% от случаите мултимедията си върви с необходимите преходници и канбус модула. При вариант с обикновено "радио" първо си намери преходна бленда за отвора и след това си избери радио тогава със сигурност ще ти трябват преходи, които обикновено не са в комплекта и вероятността да ти работи управлението от волана е доста малка.