Купувам CD/MP3. Само за София
- FordUser
- потребител
- Регистриран: 07 сеп 2006, 13:46
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4 73 коня
- Status: Извън линия
Купувам CD/MP3. Само за София
Купувам СД/МП3 до 200 лв максимум. По-възможност да е от София, защото искам да си го продвам, също така като пишете да сложите и снимка на предлагания плеър, понеже търся да е запазен, а не да не се виждат копчетата.
Ми това е. Чакам оферти
Ми това е. Чакам оферти

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Re: Купувам CD/MP3. Само за София
За 300лв. ще се сдобиеш ето с това:
Цъкни тук за Sony CDX-GT81UW
На един месец е, седи ми в колата и можеш да го видиш по всяко време. Ако не са ти рязани оригиналните кабели, ще ти купя един преходник Форд - Сони за моя сметка. Ако са рязани, ще режа моя кабел. Идва си с пълната документация, кутии, схема на кабели и т.н. (С предно USB, AUX и dot-matrix display с графично еквалайзерче, докато си слушаш. Ако искаш могат да ти се въртят и шукаритарните анимации)
Това е US версия на CDX-GT710
За справка Цък тук
Разликата е че няма RDS и не виждаш името на станцията. Иначе си работи идеално. Ако искаш демо, няма грижи.
Подробности на ЛС.
Цъкни тук за Sony CDX-GT81UW
На един месец е, седи ми в колата и можеш да го видиш по всяко време. Ако не са ти рязани оригиналните кабели, ще ти купя един преходник Форд - Сони за моя сметка. Ако са рязани, ще режа моя кабел. Идва си с пълната документация, кутии, схема на кабели и т.н. (С предно USB, AUX и dot-matrix display с графично еквалайзерче, докато си слушаш. Ако искаш могат да ти се въртят и шукаритарните анимации)

Това е US версия на CDX-GT710
За справка Цък тук
Разликата е че няма RDS и не виждаш името на станцията. Иначе си работи идеално. Ако искаш демо, няма грижи.
Подробности на ЛС.