DVD
- Andrei
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2008, 11:17
- Модел на автомобила: Фокус Зетек 1.8 16v
- Status: Извън линия
DVD
Колеги, наскоро си купих ДВД втора ръка от Германия (много готино, на 8 месеца, 7 инча екран), но дойде без кабел. Дали се продават адаптерни кабели за различни куплънги и къде мога да намеря такива, във МотоПфохе или са стандартизирани някакви?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Е голф ли да карам?...
- joro.1986
- потребител
- Регистриран: 20 май 2008, 19:35
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI 2000
Re: DVD
здравей колега,за кабела незнам наистина.Но да те питам твойто DVD едно устройство ли е или две т.т едното е CD-to а другото TFT-екрана.Щото аз си купих ей такова JVC и сега не знам дали щте се поберат двете у-ва???някъкъв съвет 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Конектора стандартен ISO ли е? Ако да има преходни кабели от Ford към ISO конектор. Пусни една снимка на конектора.
- Andrei
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2008, 11:17
- Модел на автомобила: Фокус Зетек 1.8 16v
Ами едно устройство е, екрана излиза от самото двд и се обръща нагоре, като се загаси се прибира сам и става като обикновен касетофон. тесен е ми трябва ДИН адаптер, знам че ги има и тук и в ebay...joro.1986 написа:здравей колега,за кабела незнам наистина.Но да те питам твойто DVD едно устройство ли е или две т.т едното е CD-to а другото TFT-екрана.Щото аз си купих ей такова JVC и сега не знам дали щте се поберат двете у-ва???някъкъв съвет
ДигиПро, ще пусна и снимка, има два конектора, единия изглежда стандартен някакъв, а другия е комбиниран с много игли за видео, тв, звук, захранване и т.н.
Е голф ли да карам?...