Монтаж CD за EON 5000 RDS

Отговори
Потребителски аватар
mitakadm
потребител
потребител
Регистриран: 13 дек 2008, 19:19
Модел на автомобила: FORD FOCUS TDCI 2002
Status: Извън линия

Монтаж CD за EON 5000 RDS

Мнение от mitakadm » 13 дек 2008, 21:09

Здравейте колеги,
Интересувам се как да монтирам CD CHANGER към радиокасетофона EON 5000? Къде да търся за кабели - чувал съм че са в багажника. Видях че във форума вървят продажби на подобни устройства, ако някой има за продан добър CD CHANGER - нека да ми пише. Който може да ме посъветва за добър съвместим модел и евентуално и кабел за връзка, ще му бъда благодарен. :idea:
Не може, не мога или не искам - има разлика, но смисъла е един и същ

Потребителски аватар
tisho_tbk
потребител
потребител
Регистриран: 25 фев 2007, 18:07
Модел на автомобила: Mondeo'2009 2L TDCI 103kw
Контакти:

Re: Монтаж CD за EON 5000 RDS

Мнение от tisho_tbk » 13 дек 2008, 23:40

mitakadm написа:Здравейте колеги,
Интересувам се как да монтирам CD CHANGER към радиокасетофона EON 5000? Къде да търся за кабели - чувал съм че са в багажника. Видях че във форума вървят продажби на подобни устройства, ако някой има за продан добър CD CHANGER - нека да ми пише. Който може да ме посъветва за добър съвместим модел и евентуално и кабел за връзка, ще му бъда благодарен. :idea:
аз имам изкарани кабели под седалката на пътника (в дясно), но cd changer-a го нямаше. провери там ....

Потребителски аватар
mitakadm
потребител
потребител
Регистриран: 13 дек 2008, 19:19
Модел на автомобила: FORD FOCUS TDCI 2002

Re: Монтаж CD за EON 5000 RDS

Мнение от mitakadm » 16 дек 2008, 19:11

tisho_tbk написа:
mitakadm написа:Здравейте колеги,
аз имам изкарани кабели под седалката на пътника (в дясно), но cd changer-a го нямаше. провери там ....
Хмм Нищо няма под седалките, или не търся добре. Може ли по-конкретно описание - трябва да са сноб кабели, но къде точно.
Не може, не мога или не искам - има разлика, но смисъла е един и същ

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”