заседнала касета в касетофон (фабричен) Ескорд
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2010, 22:01
- Модел на автомобила: VW Golf IV 1.9 TDI 110hp
- Status: Извън линия
заседнала касета в касетофон (фабричен) Ескорд
Здравейте.
Имам проблем който не мога да разреша сам. Не съм сигурен, че темата е за тук но съм нов и ми е простено
.
Купих си Ескоред `97 и е с фабричен касетофон който незнаех дали работи, пуснах му една касета и се оказа, че не работи. Тук идва по-голямиш проблем. Касетофона не иска да искара касетата и тя си стои вътре, пробвах да я извадя но не успях. Някой има ли идея как мога да извадя касетата. Благодаря предварително.
Имам проблем който не мога да разреша сам. Не съм сигурен, че темата е за тук но съм нов и ми е простено

Купих си Ескоред `97 и е с фабричен касетофон който незнаех дали работи, пуснах му една касета и се оказа, че не работи. Тук идва по-голямиш проблем. Касетофона не иска да искара касетата и тя си стои вътре, пробвах да я извадя но не успях. Някой има ли идея как мога да извадя касетата. Благодаря предварително.

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: заседнала касета в касетофон (фабричен) Ескорд
Махаш радиото от колата. Разглобяваш го и вадиш касетата. После хубаво почистваш и смазваш механизма и пробваш 10-на пъти да вкараш и изкараш касетата.
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2010, 22:01
- Модел на автомобила: VW Golf IV 1.9 TDI 110hp
Re: заседнала касета в касетофон (фабричен) Ескорд
Благодаря ти. Точно така се оправи. Само че механизма е заминал и няма как да се оправи. Няма да ползвам касета и това е.