Интересен проблем с DVD плейването на...
- motry
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2007, 11:46
- Модел на автомобила: Ford S-Max 2.5 / 219hp 2007
- Status: Извън линия
Интересен проблем с DVD плейването на...
...W2-D788F е те това устройство си го купих
http://witsons.ru/component/page,shop.p ... /vmcchk,1/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
но имам проблем...всичко е ОК но когато пускам DVD или друг филм или клип независимо от източника излиза надпис:
" CAUTION FOR SAFETY PLEASE DON'T TURN ON VIDEO MENU", натискам върху дисплея...изчезва за около 10 сек и пак се появява.
Никъде не открих как да го махна ...или нещо не съм свързал както трябва. Запитах китайците и те върнаха това...
въпрос:
... I have a problem...
When I play DVD, the message " CAUTION FOR SAFETY PLEASE DON'T TURN ON VIDEO MENU"
appears, and when i touch the screen this message disapears for 10 seconds and appears again!!!
HELP ME !...
отговор:
connet back or reverse cable with ground
а сега де...
има кабел означен с" BACK" него ли да вържа на маса ...??? Някой колега слагал ли е подобно нещо на S_MAX???
http://witsons.ru/component/page,shop.p ... /vmcchk,1/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
но имам проблем...всичко е ОК но когато пускам DVD или друг филм или клип независимо от източника излиза надпис:
" CAUTION FOR SAFETY PLEASE DON'T TURN ON VIDEO MENU", натискам върху дисплея...изчезва за около 10 сек и пак се появява.
Никъде не открих как да го махна ...или нещо не съм свързал както трябва. Запитах китайците и те върнаха това...
въпрос:
... I have a problem...
When I play DVD, the message " CAUTION FOR SAFETY PLEASE DON'T TURN ON VIDEO MENU"
appears, and when i touch the screen this message disapears for 10 seconds and appears again!!!
HELP ME !...
отговор:
connet back or reverse cable with ground
а сега де...
има кабел означен с" BACK" него ли да вържа на маса ...??? Някой колега слагал ли е подобно нещо на S_MAX???
-_- ...Ти ли мЪ бутна или сам паднЪх... -_-
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Интересен проблем с DVD плейването на...
Аз го разбирам като че ли да въжеш back на маса, ама не си прави експерименти, а ги питай какво искат да кажат, да не ги мързи толкоз жълтите...
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Това ти е защитата,която се свързва към ръчната спирачка.Обикновено всички си свързват кабела към маса,за да могат да си гледат в движение.На различните устройства този кабел е с различно наименование.Обикновено е Brake control,или screen или нещо друго.Дай една снимка на схемата на свързване и ще ти кажа за кой извод става въпрос при твоя модел.
- motry
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2007, 11:46
- Модел на автомобила: Ford S-Max 2.5 / 219hp 2007
Колега , това изречение е достатъчно... малко акъл но навреме!
Вече всичко е ОК. Сърдечно благодаря ! Уйскито е от мен !!!!
Вече всичко е ОК. Сърдечно благодаря ! Уйскито е от мен !!!!

-_- ...Ти ли мЪ бутна или сам паднЪх... -_-