USB за Оригинално CD за мондео МК2
- bikercho
- потребител
- Регистриран: 06 авг 2009, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 2.0 sedan Ghia,
Ford Mondeo MK1 2.0 sedan Ghia - Status: Извън линия
USB за Оригинално CD за мондео МК2
Здравейте колеги вчера гледах случайно в нета клипчета и кво да видя може към оригиналното CD да се сложи USB ето и клипче тук се вижда какво точно представлява само че на клипчето е показано на оригинален касетофон http://www.youtube.com/watch?v=7BCBAJCIJ8A" onclick="window.open(this.href);return false; от каде може да се намери такава джажа дали се продават в България такова нещо ако някой знае нещо по въпроса да сподели благодарности 

- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
- Status: Извън линия
Re: USB за Оригинално CD за мондео МК2
Ако беше пуснал едно търсене в чичко Гугъл щеше да ти излезе това http://www.xcarlink.bg/
- amonev
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2007, 08:15
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1983г.
Форд Мондео 1997г. - Местоположение: Разград
- Контакти:
Истината е замяна на плеара с нещо марково. Сега чакам да ми доставят панелче, за да заменя оригиналния с ето това:

Всичко друго /от FM трансмитери до кар линкове през CD changer порта/ е абсолютен компромис със звука в колата.

Всичко друго /от FM трансмитери до кар линкове през CD changer порта/ е абсолютен компромис със звука в колата.
Е ли правото право?
- backstage1978
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2011, 15:54
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 Ghia X 2.0
истината не е това защото ти изчезва дистанционното на волана...тази екстра не я давам за никаква марка...истината е точно това което е показано на клипа..да не говорим че спокойно можеш да си сложиш и чейнджър и всичко си остава както си е без да пълниш дупки по таблото с некви панели дето дрънчат на всяка дупка...да не говорим че е грозно...amonev написа:Истината е замяна на плеара с нещо марково. Сега чакам да ми доставят панелче, за да заменя оригиналния с ето това:
- amonev
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2007, 08:15
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1983г.
Форд Мондео 1997г. - Местоположение: Разград
- Контакти:
Ще изчезне ако си вземеш плеар без възножност за безжично дистанционно. А разликата в звука между среден клас афтърмаркет плеар и RDS5000 е доста голяма, вярвай ми
За какви дрънчащи панели говореше само не успях да разбера? Купих си адаптерната рамка за 5 лева и перфектно се защипва и пасва! Преходния кабел Fоrd-ISO е 5 лева, а антенния преходник 70ст.

За какви дрънчащи панели говореше само не успях да разбера? Купих си адаптерната рамка за 5 лева и перфектно се защипва и пасва! Преходния кабел Fоrd-ISO е 5 лева, а антенния преходник 70ст.

Е ли правото право?
- backstage1978
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2011, 15:54
- Модел на автомобила: Mondeo МК2 Ghia X 2.0
За звука е ясно каква е разликата.Аз се занимавам професионално с озвучаване на концерти клубове и т.н.Просто не ми харесва изпълнението нито на волана нито на конзолата...Някак си незавършено е..Аз лично предпочитам варианта на производителя..
а за дрънкането имам приятели които се оплакваха но може да не са случили на панели...също и звука не е чак толкова лош като имаш добри говорители....Ясно е че изтояника е важен ,но пак казвам фабричното аудито не е зле...става.Аз съм с 6000 EON
а за дрънкането имам приятели които се оплакваха но може да не са случили на панели...също и звука не е чак толкова лош като имаш добри говорители....Ясно е че изтояника е важен ,но пак казвам фабричното аудито не е зле...става.Аз съм с 6000 EON
- Apostle
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2012, 09:45
- Модел на автомобила: .:: Фокусник ::. 1.8 TdDi '01
Здравейте колеги,
Ако може да добавя, че може да имаш добра марка car audio/dvd player и въпреки това да не се лишаваш от екстрата да управляваш от волана...за това е измислен преходен кабел който е съвместим с буксата на Форделите и универсален в другия си край за playera (ако има тази функция разбира се) Аз ползвам Paineer avic-x1bt и е свързан по този начин ... Чичо Гугъл знае много
Успехи с начинанията
Ако може да добавя, че може да имаш добра марка car audio/dvd player и въпреки това да не се лишаваш от екстрата да управляваш от волана...за това е измислен преходен кабел който е съвместим с буксата на Форделите и универсален в другия си край за playera (ако има тази функция разбира се) Аз ползвам Paineer avic-x1bt и е свързан по този начин ... Чичо Гугъл знае много

Успехи с начинанията