Какво радио да му сложа на Фокуса?
-
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2013, 17:40
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 tddi
- Status: Извън линия
Какво радио да му сложа на Фокуса?
Посъбрах парички за радио и искам да го сменям, защото съм още с фабричното. Та може ли да споделите от КЪДЕ и КАКВО радио да си взема, така че да удовлетворява прищевките ми: да може да се управлява от волана, да има USB, CD, Bluetooth(не е задължителен) и изводи за усилвател(по възможност 4). Цената да е не повече от 200лв. 
П.П. Радиото може да е DIN 1 или 2

П.П. Радиото може да е DIN 1 или 2
ford focus 1.8 tddi 2001
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Re: Какво радио да му сложа на Фокуса?
Вземи си X CAR Link и си остани със същото радио! 

-
- потребител
Не ме устройва. Не видя ли какво ми трябва?
ford focus 1.8 tddi 2001
- chistacha
- потребител
- Регистриран: 02 окт 2013, 08:16
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk1 GHIA 1.6i '04
За 200лв забравяш да се вместиш във всичките си изисквания. За да ти работи дистанционното от волана ти трябва модул, който може да се намери в БГ за около 60лв. Радио със CD и USB, което да е прилично, ще ти струва около 150лв (pioneer, sony). Bluetooth-a го отписваш за тея пари директно. Ако искаш да има и такова, то приготви около 250-300 кинта минимум за CD, което да ги има всичките неща и да не е някой боклук, който ще искаш да натрошиш с теслата 
Оптималния вариант, който аз обмислям да направя е Pioneer MVH350BT + модул за управлението. Общо 250лв с монтажа в София. Виж тази тема: http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=22245 Имай предвид, че този модел няма CD-плейър, а ползваш само USB. За последните 2 години, на предишния ми автомобил, съм използвал CD-то точно...0 пъти. Просто няма смисъл да размяташ дискове, при положение, че има флашки по 4-8-16GB с размерите на автомобилен бушон... Слагаш и забравяш за нея.

Оптималния вариант, който аз обмислям да направя е Pioneer MVH350BT + модул за управлението. Общо 250лв с монтажа в София. Виж тази тема: http://www.opelclub.bg/index.php?showtopic=22245 Имай предвид, че този модел няма CD-плейър, а ползваш само USB. За последните 2 години, на предишния ми автомобил, съм използвал CD-то точно...0 пъти. Просто няма смисъл да размяташ дискове, при положение, че има флашки по 4-8-16GB с размерите на автомобилен бушон... Слагаш и забравяш за нея.
-
- потребител
Страхотно е предложението ти
Като имам време ще отида до едно магазинче пред лесотехническия, там продават и монтират.

ford focus 1.8 tddi 2001
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Аз сложих от тези модули за джойстика, преди година някъде- няма грижи с него.
Само трябва да имаш букса в касетофона, в която да се включи модула.
Само трябва да имаш букса в касетофона, в която да се включи модула.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
Мисля за начало да сложа само радиото за начало, че да си вържа усилватела с тубата.
Иначе с модула, средното копче от ръчката на волана, където е за преместване на следващата любима страница, същата функционалност ли се слага или можеш каквото искаш да сложиш?
Иначе с модула, средното копче от ръчката на волана, където е за преместване на следващата любима страница, същата функционалност ли се слага или можеш каквото искаш да сложиш?
ford focus 1.8 tddi 2001
- chistacha
- потребител
- Регистриран: 02 окт 2013, 08:16
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk1 GHIA 1.6i '04
Не, би трябвало, съгласно описанията, да си има предназначена функционалност. Виж pdf-a с описанията на функциите и монтажа ето тук - http://www.microcom7.com/Manual/Ford_Pioneer_rem_BT.pdf