Проблем с касетофона на Фокус 2001
-
- потребител
- Регистриран: 27 юли 2015, 13:21
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 2001
- Status: Извън линия
Проблем с касетофона на Фокус 2001
Здравейте,
Имам странен проблем с касетофона на моя Фокус. Както си свири и сам се изключва и след това не мога да го включа от копчето за звука. Включва се само при произволно натискана на две от копчетата от 1 до 6 едновременно. Всеки път е различна комбинацията. Касетофонът е оригиналният на Форд. Мога да прекача снимки следобед.
Благодаря
Имам странен проблем с касетофона на моя Фокус. Както си свири и сам се изключва и след това не мога да го включа от копчето за звука. Включва се само при произволно натискана на две от копчетата от 1 до 6 едновременно. Всеки път е различна комбинацията. Касетофонът е оригиналният на Форд. Мога да прекача снимки следобед.
Благодаря

-
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2012, 10:11
- Модел на автомобила: Focus 1.8i,16v Ghia '99
Re: Проблем с касетофона на Фокус 2001
Здравей! Проблема ти е че откачащото се панелче на бутоните не ти прави добър контакт. Свали го и ще видиш пистите отзад ,почисти ги и ще се оправи.Затова като го натиснеш тръгва касетофона
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2014, 15:52
- Модел на автомобила: Focus
Re: Проблем с касетофона на Фокус 2001
На мен се случи това няколко пъти от друсане по дупките. Накрая схванах, от къде идва проблема.
Но при мен толкова рядко прекъсваше работа, че не съм се занимвал да ги чистя, а и не е спирало от няколко месеца.
Но при мен толкова рядко прекъсваше работа, че не съм се занимвал да ги чистя, а и не е спирало от няколко месеца.