Проблем с оборотите
- Nescafe
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio
- Status: Извън линия
Проблем с оборотите
Значи имам един проблем на ескорта с оборотите. Когато карам и изключа от скорост оборотите седят на 1500 докато колато не спре изцяло на светофар и тогава падат под 1000. Възможни причини ? Колата се кара на газ.
- jojo
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2007, 14:55
- Модел на автомобила: sierra
на мен ми идва на акъл два варианта:1 во да идеш при газаджия (дето има апаратура) и да ти види предварението как е.второто което се сещам в момента понеже си EFI нешто дебитометъра да не се лъже,да не идва въздъх и също само при покой ако го прави се насочвам и към горивна помпа или по точно не качване на достатъчно гориво,щом караш само на газ отиди най добре на анализатор.
ако се пресетим още нещо ще споменем.а ти ще кажеш от какво е бил тоз яд после

ако се пресетим още нещо ще споменем.а ти ще кажеш от какво е бил тоз яд после

винаги за каквото и да си говорим,знай че става дума за пари
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
A симулатори на ламбда сонда и на дюзи има ли?! 15/100 е много...въздушен филтър кога си сменял?
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- Nescafe
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2005, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Capri Ford Scorpio
За симулатори мисля, че няма. Газовата е Ловато. Въздушния филтър го смених онзи ден, ама като гледам пак си лапа. Тия дни ще ходя на диагностика, че майката си трака. Като падне долу в зеленото стрелката на нивомера колко ли газ има при положение, че газовата е 30литра ?msotiroff написа:A симулатори на ламбда сонда и на дюзи има ли?! 15/100 е много...въздушен филтър кога си сменял?