Смяна на ремъци и ролки Мондео1.8тд 1996
- veco
- потребител
- Регистриран: 27 яну 2008, 18:37
- Модел на автомобила: Мондео
- Status: Извън линия
Смяна на ремъци и ролки Мондео1.8тд 1996
Здравейте колеги имам следния проблем притежавам форд мондео 1996 1.8тд. Време е да му се сменят ремъци и ролки. В момента се намирам в Америка и се чудех неможе ли да ги закупя от тук, защото съм сигурен, че ще са 2 пъти по евтини отколкото в България. Може ли някой да ми даде точните серийни номера на ремъците и ролките, защото един приятел ми даде информация но май не е вярна. Той каза, че оригиналните ремъци за форд са на фирма DAYCO и ето какво друго ми е дал:
Целия комплект 2 ремъка и 3 ролки : KTB142B
По отделно: Ангренажен ремък 94540 , Ремък за гориво нагнетателна помпа 94379, номерата на ролките ги няма
Ремък за климатика AC- 5PK884, Ремък за динамото 5PK885
Проверих ги в един магазин за авточасти но нищо ненамериха под тези номера,та ако някой има представа и може да ми помогне по някакъв начин ще му бъда много признателен
Целия комплект 2 ремъка и 3 ролки : KTB142B
По отделно: Ангренажен ремък 94540 , Ремък за гориво нагнетателна помпа 94379, номерата на ролките ги няма
Ремък за климатика AC- 5PK884, Ремък за динамото 5PK885
Проверих ги в един магазин за авточасти но нищо ненамериха под тези номера,та ако някой има представа и може да ми помогне по някакъв начин ще му бъда много признателен
-
- потребител
- Регистриран: 05 сеп 2008, 21:42
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.8тди 1998г.
ауди 80 1.8JN 1990г. - Местоположение: софия
- Status: Извън линия
Re: Смяна на ремъци и ролки Мондео1.8тд 1996
колега незнам колко по ефтино ще ти излязат там но тук за абсолютно всички ремъци и ролки ми излезна 200лв.
а з имам ескорт 1.8тди. предполагам че е същия двигател. за размери на ремъци и каталожни номера утре мога да ти кажа.
помисли преди да се хвърлиш да купиш ремъците и ролките дали ще са същите защото ги купуваш от там ами ако не са еднакви? няма как да ги върнеш в магазина и да ги смениш а тук в БГ може да го направиш.
а з имам ескорт 1.8тди. предполагам че е същия двигател. за размери на ремъци и каталожни номера утре мога да ти кажа.
помисли преди да се хвърлиш да купиш ремъците и ролките дали ще са същите защото ги купуваш от там ами ако не са еднакви? няма как да ги върнеш в магазина и да ги смениш а тук в БГ може да го направиш.