Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
- Status: Извън линия
Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне
Търсих да намера такава тема,обаче има малко по различна и аз да си питам.Като завърта ключа не иска да се угаси двигателя иначе показателите по таблото гаснат,ама колата не.Разбрах че имало некакъв магнитен клапан за подаването на горивото,ама къде се намира дали се ремонтира или нов требва да се купи не ми е ясно.
-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2009, 13:18
- Модел на автомобила: Transit d 93', Mondeo td 94'
Re: Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне
Имах този проблем и момчетата в сервиза на околовръстното го решиха. Ама не Бош великия сервиз, а отляво ,преди околовръстното да пресече самоковско шосе. Дизел Помп сервиз се казва сервиза. Имат стенда за Делфи помпите и майстора им -Радо ги разбира нещата.
Взеха ми 90 лева. Не ми каза какво са правили, но колата е 6. Преди година им занесохме разглобена помпа в кашон. Едно другарче от Асеновград беше пострадало от ''голям'' майстор и те я събраха и тръгна, и още работела. Пратих един приятел с МБ 208 и той е доволен.
За мен това е потвърждение ,че ги бива.
Взеха ми 90 лева. Не ми каза какво са правили, но колата е 6. Преди година им занесохме разглобена помпа в кашон. Едно другарче от Асеновград беше пострадало от ''голям'' майстор и те я събраха и тръгна, и още работела. Пратих един приятел с МБ 208 и той е доволен.
За мен това е потвърждение ,че ги бива.
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
Мерси все пак обаче колата се намира в Дупница и ме интересуваше от какво е проблема.Ако имам път ще намина от там
-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2009, 13:18
- Модел на автомобила: Transit d 93', Mondeo td 94'
Не съм сигурен, че е от магнитния клапан, затова ти препоръчах диагностика от лекар, дето ми се доказа.
Иначе...ето ти тука малко стари песни за наши ора.
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
п.с Извинявай за кофти препратката, ама така, най-лесно го намерих
Иначе...ето ти тука малко стари песни за наши ора.
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
п.с Извинявай за кофти препратката, ама така, най-лесно го намерих