Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
Cheater_blg
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
Status: Извън линия

Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне

Мнение от Cheater_blg » 26 юли 2009, 15:31

Търсих да намера такава тема,обаче има малко по различна и аз да си питам.Като завърта ключа не иска да се угаси двигателя иначе показателите по таблото гаснат,ама колата не.Разбрах че имало некакъв магнитен клапан за подаването на горивото,ама къде се намира дали се ремонтира или нов требва да се купи не ми е ясно.

Delphi
потребител
потребител
Регистриран: 30 юли 2009, 13:18
Модел на автомобила: Transit d 93', Mondeo td 94'

Re: Мондео 1.8ТДИ 96' не гасне

Мнение от Delphi » 30 юли 2009, 13:34

Имах този проблем и момчетата в сервиза на околовръстното го решиха. Ама не Бош великия сервиз, а отляво ,преди околовръстното да пресече самоковско шосе. Дизел Помп сервиз се казва сервиза. Имат стенда за Делфи помпите и майстора им -Радо ги разбира нещата.
Взеха ми 90 лева. Не ми каза какво са правили, но колата е 6. Преди година им занесохме разглобена помпа в кашон. Едно другарче от Асеновград беше пострадало от ''голям'' майстор и те я събраха и тръгна, и още работела. Пратих един приятел с МБ 208 и той е доволен.
За мен това е потвърждение ,че ги бива.

Потребителски аватар
Cheater_blg
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00

Мнение от Cheater_blg » 30 юли 2009, 15:55

Мерси все пак обаче колата се намира в Дупница и ме интересуваше от какво е проблема.Ако имам път ще намина от там

Delphi
потребител
потребител
Регистриран: 30 юли 2009, 13:18
Модел на автомобила: Transit d 93', Mondeo td 94'

Мнение от Delphi » 30 юли 2009, 16:54

Не съм сигурен, че е от магнитния клапан, затова ти препоръчах диагностика от лекар, дето ми се доказа.
Иначе...ето ти тука малко стари песни за наши ора.

http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... N%26um%3D1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

п.с Извинявай за кофти препратката, ама така, най-лесно го намерих

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”