Прекъсва и пуши
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 17:13
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI
- Status: Извън линия
Прекъсва и пуши
Здравейте, колеги.от една седмица колата почна да прекъсва и както почне да прекъсва започва да пуши. горивния филтър ми е на около 20хил.км незнам това при дизелите дали е много.казаха ми че може през някой горивен маркуч да влиза въздух.Благодаря ви.
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Прекъсва и пуши
20 хиляди не са малко, особено за нашата родна нафта. Възможно е и да гълта въздух, но тогава ще имаш и проблем с паленето, а пък и си е излишна разправия. Съвета ми е да смениш филтъра, ако можеш и резервоара да почистиш и ако няма ефект да пробваш маркучите. На старата ми 19-ка бяхме подменили маркучите с прозрачни за да се вижда гълта ли въздух. Не е лошо да смениш и въздушния филтър. Успех и да споделиш резултата!
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 17:13
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI
Здравейте.смених филтрите и няма промяна.казаха ми че може да е от дюзите,клапан или помпата.сипах течност эа прочистване на дюзи,разлика няма.интересно е че при набиране неможе да откъсне и изведнъж дръпне много рязко.ако някой може да помогне нека пише.благодаря
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Оправи си дюзите и ша си екстра.Вероятно една само "плюе",а не пръска на мъгла.Ако пуши яко черно докат прекъсва значи съм познал