не пали
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2009, 18:43
- Модел на автомобила: orion
- Status: Извън линия
не пали
здравейте:)Имам едно фордче орион 92г. имам следния проблем сутрин не пали и не пали само варти и хълца и толкова а когато го бутнеш пали веднага и тогава от там на татак няма прблем когато е тполичък пали както си иска.Помогнете моля ви работата е сериознна.Забравих да кажа карбуратур е колата прверих всичко което изчетох във форума .Помагаите моля
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Re: не пали
колега няма да е зле да кажеш кой мотор е има ли газ и на какво я палиш?
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2009, 19:26
- Модел на автомобила: Ford Eskort
имам същите проблеми изчетох всичко смених какво ли не но при наи малкия студ непали.Миналата седмица маистор ме посъветва да сиобслужа стартера,занесох го на ремонт смениха четките втулките и за сега вече пет дена пали без проблем.Тази сутрин е минус 8 ако запали значи е било от стартера, ако не иска продължаваме лечението.Дано да съм ти помогнал.
-
- потребител
Не е от стратера опслужен е моя.Кзаха ми че вероятно е от някакъф ваком на карборато се прецакал правили такава мизерия.Но изниква друг проблем че каде да намеря такива работи за карбуратора?Да питам някои имали нещо за карбуратор като схемичка опслужване и т.н.КОЛЕГАТА КОЙТО МЕ ПОПИТА НА КАКВО Е ПАЛЯ НА БЕНЗИН А СЕ КАРА ЧЕСТО НА ГАЗ,НО ПАЛЯ НА БЕНЗИН
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Казвали са ми че още се намират за тия карбуратори мембраните и разните части. Аз обаче навремето си взех цял от друга кола. Предполагам че ти е VV карбуратора, можеш да пуснеш снимка че да знаеш по магазините за какво да питаш.
С какъв смукач си? Евентуално може да се окаже че е заради него. А може и да е от на карба настройките, ако са барани нещо даже и малко да е, може да прави такива мизерии.
С какъв смукач си? Евентуално може да се окаже че е заради него. А може и да е от на карба настройките, ако са барани нещо даже и малко да е, може да прави такива мизерии.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
Ми незнам къкф е карборатора но е с афтоматичен смукач.Ще погледна ако мога за модела все пак ако знам каде да гледам де
А в кой магазин да попитам според вас за мембранки.САМО ДА КАЖА ЧЕ СЪМ ОТ ВАРНА.Така че ако някои колега от вараналия ако може да помогне ще съм блгодарен безкраино