ford galaxy непали
-
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2009, 06:43
- Модел на автомобила: galaxy
- Status: Извън линия
ford galaxy непали
Здравейте иамам форд Галакси 96 бензин спря да пали, смених Четките на стартера палеше 2 седмици и сега отново непали като завъртя ключа само цъка и нищо, акУлмулатора е ок. Някой да има идея от какво може да е?
-
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2010, 10:30
- Модел на автомобила: форд ескорт
Re: ford galaxy непали
може би е от кабелите на стартера..предполагам че има някъде хлабава връзка или губи маса.провери ги.а може и някоя втулка да е заминала на стартера и ротора да се усуква!
-
- потребител
Вярно Че ротора ми се струва малко разбит довеЧера ще си пойграя ако е от това лошо но защо не изхвърля бендикса? Все едно довеЧера ще се познаимавам пак.
п.п. Кмете цъкаш ли форекс или съм се препознал
п.п. Кмете цъкаш ли форекс или съм се препознал

- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Погледни и клемите на акумолатора.Трябва да са добре почистени.Използвай шкурка и после ги смажи.Когато напрежението падне под определена стойност(10.5-11в не съм сигурен)ЕКУ-то не разрешава на стртера да завърти.Всичко друго си работи но стартера не върти...
-
- потребител
Вчера го почистих, сложих го и сега върти много добре но ме претиснява че неразбрах какво точно му беше станало можеби е от ротора кадето стъпват четките беше много мръсно там го изтърках със шкурка.
Имам обаче и друг проблем и то от много време когато загрее почва да трака, май е от веигата някой да има идея как да я стегна
Имам обаче и друг проблем и то от много време когато загрее почва да трака, май е от веигата някой да има идея как да я стегна

-
- потребител
Ами скоро е сменяна но е сменяна защото е късна предната (от предния собственик) така че не е изключено да трака нещо друго, а и като гледам схемата на двигателя невиждам каде би тракала дори и да е хлабава питах един майстор дали не е от клапаните той каза че неможело да е от клапаните защото те тракали като е студен двигателя а като загреел спирали. Общо взето я карам така около година и промяна няма но е дразнещо то тракането за фордовете е хронична болест но това е прекалено силно.
п.п. Ако забележиш последният пост в тази тема е мой неми помогна много, всъщност зора ми е да не правя скъпи ремонти щото нали знаеш че е финансова криза
п.п. Ако забележиш последният пост в тази тема е мой неми помогна много, всъщност зора ми е да не правя скъпи ремонти щото нали знаеш че е финансова криза

Последна промяна от stiano на 06 мар 2010, 15:45, променено общо 1 път.
-
- потребител
Мерси за това там има доста тема за размисъл