ПРЕМАХВАНЕ НА КАТАЛИЗАТОР
- slavi___
- потребител
- Регистриран: 09 май 2010, 14:38
- Модел на автомобила: Fiesta
- Status: Извън линия
ПРЕМАХВАНЕ НА КАТАЛИЗАТОР
Здравейте, имам един въпрос по който много се двоумя. Имам Фиеста 92г. 1.4 моноинжекция на газ. Колекторните ми тръби и двуцевката са доста зле. И реших да ги сменям. Намерих ги по моргите, дотук добре. Обаче там кадето трябва да имам катализатор някой австриец го е махнал и сложил някакво гърне което е в добро състояние. Обаче приятелите ми ме зарибяват да го махна и да заваря тръба на негово място, "Щяло да се чува готино" по принцип и аз искам да издава по спортен звук, но незнам дали това ще промени значително звука и да ли няма да ми окаже влияние на газта по някакъв начин. Пък и някаде четох че нещо обгаряло там като е с тръба. А, и замислил сам и да си сложа някакво спортно гърне. Какво бихте ме посаветвали да махна гърнето ?
Последна промяна от slavi___ на 15 май 2010, 21:35, променено общо 1 път.
- stoy@n
- потребител
- Регистриран: 22 авг 2008, 08:07
- Модел на автомобила: Galaxy,2.0, DOHC ,115Hp 1999
Daihatsu Cuore 1.0 12V,AT,58Hp 2003 - Status: Извън линия
Re: ПРЕМАХВАНЕ НА КАТАЛИЗАТОР
Можеш да му сложиш тръба(при мен дойде с тръба от Германия)Звука ще се промени но не чак толкова осезателно.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Не се занимавай с глупости! направи си я да ти е максимално тиха да не ти надува главата!
-
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2007, 14:02
- Модел на автомобила: Ford Eskort
Няма да ти се отрази на звука.Трябва да смениш последното гърне за да имаш спортен звук.