мондео масло
-
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2009, 15:08
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
мондео масло
имам мондео 2000ТДди,115коня,2001година,
итересува ме с верига ли е мотора,и с какво масло да я карам,команрел ли е двигателя.предварително благодаря
итересува ме с верига ли е мотора,и с какво масло да я карам,команрел ли е двигателя.предварително благодаря
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Re: мондео масло
Мотора е с ангренажна верига, по каталог маслото излиза 5/30, мотора събира 6,5литра масло... Горивната система не е комън рейл, но пък помпата е Бошpacho21 написа:имам мондео 2000ТДди,115коня,2001година,

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
-
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2009, 15:08
- Модел на автомобила: focus
благодаря ти много,колега
- thebadwolf
- потребител
- Регистриран: 16 авг 2010, 22:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDDI 115 hp
Малка поправка колега...TDDI е абревиатура за Turbo Disel Direct Injection (дюза-помпа с директно впръскване). Ако беше комънрейл щеше да е TDCI...
Моля да погледнеш моята тема и да ми кажеш дали имаш проблеми като моите ( и аз от скоро имам същият автомобил).
Предварително благодаря!
Моля да погледнеш моята тема и да ми кажеш дали имаш проблеми като моите ( и аз от скоро имам същият автомобил).
Предварително благодаря!
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Поправете ме ако греша но дюза помпа не са ли моторите на VW? Там освен напрежението и разпределителния вал говори на дюзата механично.
http://methodboy.snimka.bg/automobiles/ ... 8.20286752" onclick="window.open(this.href);return false;
http://methodboy.snimka.bg/automobiles/ ... 8.20286752" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2009, 23:17
- Модел на автомобила: Преди-FORD Orion 1.4mi
Сега-RENAULT Laguna 1.9dTi - Status: Извън линия
TDDI не е ли с директно впръскване,но с роторна помпа? 

Мек съединител...Друг плюс няма.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не само, сещам се за двигателите ЯААЗ на Урал и МаЗ сигурно има и други. Това е система за впръскване на гориво при която помпата и дюзата са едно цяло и се задвижва директно от разпределителния вал.methodboy написа:Поправете ме ако греша но дюза помпа не са ли моторите на VW?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!