Проблем със съединител на Фолд Фокус TDDI 2001
-
- потребител
- Регистриран: 28 апр 2010, 21:31
- Модел на автомобила: форд фокус
- Status: Извън линия
Проблем със съединител на Фолд Фокус TDDI 2001
Здравей те на всички в този полезен форум.Днес забелязах,че лявата стелка не е мокра с вода, а с масло.Ходих на майстор и ми каза,че там има помпа на съединитела, на самия педал ,която е протекла.Същата да я намиря и купя за да я смени с нова.Попитах го за гумички, но той каза, че не дава гаранция,че ще стане с гумички.Моля ви да ми помогнете в избора на марка помпа.Също ако някой е запознат с цени и къде да я намеря в Пловдив,Благодаря ви предварително.
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
Re: Проблем със съединител на Фолд Фокус TDDI 2001
Помпа марка LUK, другите варианти не стават.
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Euro 07, цената е около 137 лв. и не става да се побългарява...tulena_78 написа:Здравей те на всички в този полезен форум.Днес забелязах,че лявата стелка не е мокра с вода, а с масло.Ходих на майстор и ми каза,че там има помпа на съединитела, на самия педал ,която е протекла.Същата да я намиря и купя за да я смени с нова.Попитах го за гумички, но той каза, че не дава гаранция,че ще стане с гумички.Моля ви да ми помогнете в избора на марка помпа.Също ако някой е запознат с цени и къде да я намеря в Пловдив,Благодаря ви предварително.
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Аз смених моята като взех колата .И тя прокапа така като вашата.
Купих я от морга от катастрофирал фокус за 40лв.Дадоха ми и седмица гаранция ако нещо стане да я върна.
Поне е оригинална и не струва един куп пари.
Между другото я свалих от TDDI,от където предполагам,че на всички фокуси е стандартна и няма разлика бензин дизел.
Купих я от морга от катастрофирал фокус за 40лв.Дадоха ми и седмица гаранция ако нещо стане да я върна.
Поне е оригинална и не струва един куп пари.
Между другото я свалих от TDDI,от където предполагам,че на всички фокуси е стандартна и няма разлика бензин дизел.