Fiesta01г,1.25 Zetek, РЕШЕН ПРОБЛЕМ -ГЛЪХНЕ, РАЗХОД,ГАСНЕНЕ
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Fiesta01г,1.25 Zetek, РЕШЕН ПРОБЛЕМ -ГЛЪХНЕ, РАЗХОД,ГАСНЕНЕ
Това от EBAY струва 34.65 паунда или 100 лева (с доставката), а това от Мото Пфое - 591 лева.
- toto
- потребител
- Регистриран: 20 юли 2005, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 97'
Ford Fiesta 1.25 Zetec-S 12' - Местоположение: Пазарджик
- Контакти:
Благодаря за съвета колега. Не се бях сетил да проверя за eBay за такава част.Nebhotep написа:Колега поръчай си ново стъпково моторче от e-bay.
- Fiesta2001
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2011, 16:00
- Модел на автомобила: Ford fiesta 2001, 1.25, Zetek
Разбира се, с кеф ще ти споделя цената му, но с малко уточнение: обадих се по телефона да попитам дали има в наличност за този модел, за мой късмет имаше 1бр. - и понеже било последното било намалено с 30 % - с други думи 134лв., към него вървяла гарнитура, за която дори не се поинтересувах колко струва, но е порядъка на няколко лева, общо 140лв; за работа - диагностика, демонтаж на старото и монтаж на новото + настройки 34лв., и казаха, ако има проблем и не се оправи проблема, докарваш , я, сваляме клапанчето, връщаме ти твоето и ти връщаме и парите, но първо я покарай малко така, за да се обучи ЕКУ-то с новите настройки на клапана за празен ход.; Разбира се, попитах, какво се случва, ако някой ме изпревари и купи последното моторче. Следва и отговорът - поръчваме от Германия,но ще струва 190лв. надявам се да ти е билаполезна информацията;toto написа:Fiesta2001, а може ли да споделиш колко струва новото моторче?
И аз съм за смяна на такова моторче, но чух за цени от около 250лв. и реших да карам със старото. При мен проблемът е, че оборотите ми никога не падат под 1000 на празен ход т.е. празния ми ход си е 1000 оборота.
п.с. и.... като се монтира в Мотопфое- има 1 година гаранция
Карането е агресивно, но е карана и от мъж, и разхода си е 10Pyrhel написа:Честно казано и аз имам добри впечатления от Младосткото МП. А за 1.25 има много голяма разлика как се кара. На тоя двигател в София съм постигал 6.7 до 15
Иначе - малка поправка:Тука трябва да е "ever"Fiesta2001 написа:no one never knows
...мерси за корекцията
на мен ми излезе 140лв, без труд с работа - 170лв.- и това беше преди три дни на 18. 01. 2011г. - датата е за достоверностPyrhel написа:Това от EBAY струва 34.65 паунда или 100 лева (с доставката), а това от Мото Пфое - 591 лева.
мод: Защо толкова последователни мнения?

Автоновини от последния час http://kamuscoop.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;