катализатор
-
- потребител
- Регистриран: 30 сеп 2010, 21:45
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
- Status: Извън линия
катализатор
ако махна катализатора на мондео 93 ще имали някакви проблеми ако някои го е правил и има проблем да пише !!!
-
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2011, 18:39
- Модел на автомобила: fiesta
Re: катализатор
колата ще ти варви по добре и ще земиш некои лев
- IliqnSkiqq
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2010, 15:03
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 16V-136к.с. EB3955
Аз не съм на това мнение,щом е сложен там значи върши някаква работа, не може просто да го отскубнеш.То и без това няма облекчение на данъците за по мощните коли, но на моята кола не мисля да го махам.
"Умният човек ще се съгласи с умния, глупавия обикновено не се съгласява нито с умните, нито с глупавите."
-Аристотел
-Аристотел
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
След още някой слънчев ден ще е абсурд да минеш технически преглед без катализатор. Да не говорим, че може да стегнат и нормите за газове и дори и да го има издухания катализатор ще има проблеми.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
А на дядо москвича как ще мине преглед? Нищо няма да затегнат. Дори и да искат някакви данни, прегледите ще се минават както го правят по кварталните сервизчета - колата отвънка на улицата и носиш документите с парите. За моето мондео също в момента си избирам de-cat тръба.
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Махай го, хич да не ти пука. Аз на моето старото Мондео навремето го махнах и проблем няма. В крайна сметка, ако е запушен и не си върши работата, защо да го оставяш на колата, те и те си имат ресурс.
Който кара Форд е горд!
- cockyhotty
- потребител
- Регистриран: 26 май 2009, 18:47
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk2.5 1.6 PFi
Виждал съм катализатор на Опел на 20 год, отоврихме го и кат-а не беше въобще запушен, тва е няква всеобща заблуда, че задължително трябва да е запушен. При дизелова кола е възможно, но при бензинова ми се вижда малко верояно. Естествено ако се е натошил кат-а и дрънчи естествено, че е редно да се ампутира, но не е задължително. Все пак колкото и да е намалява емисиите във въздуха, който ние всички дишаме.
- lorinzar
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2009, 21:01
- Модел на автомобила: продаден
не мислиш ли че тоя катализатор си има живот и след определени километро си е като без него .Това е все едно да караш с един филтар 15 годиниcockyhotty написа:Виждал съм катализатор на Опел на 20 год, отоврихме го и кат-а не беше въобще запушен, тва е няква всеобща заблуда, че задължително трябва да е запушен. При дизелова кола е възможно, но при бензинова ми се вижда малко верояно. Естествено ако се е натошил кат-а и дрънчи естествено, че е редно да се ампутира, но не е задължително. Все пак колкото и да е намалява емисиите във въздуха, който ние всички дишаме.
-
- потребител
- Регистриран: 30 сеп 2010, 21:45
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
мерси на всички