Проблем ?????
-
- потребител
- Регистриран: 29 май 2009, 14:56
- Модел на автомобила: Fiesta 96'(Ztec-S) 55kw 75 hp
- Status: Извън линия
Проблем ?????
Скъпи приятели Помагайте много го загазих
Вчера колата излезна от сервиз с смяна на ландасонда,съединител и маншони.Днеска не я бях карал и като я запалих изведнъж почна да ми губи обороти при ниски ми държи 500 об/мин. след което я форсирам и изгасва двигателя.Промих стъпковия мотор с ВД 40 и пак няма никакви признаци на подобрение.Колата се мъчи да регулира оборотите и пак ми гасне.Пробвах да я изкарам на път и при движение на автомибила не създава проблем,но както натисна спирачката и навлезе в ниски обороти гасне.Давайте коментари и да го мислиме какво е че почвам да откачам
P.S. Колата е Форд Фиеста 96г 1.25 двигател бензин
Вчера колата излезна от сервиз с смяна на ландасонда,съединител и маншони.Днеска не я бях карал и като я запалих изведнъж почна да ми губи обороти при ниски ми държи 500 об/мин. след което я форсирам и изгасва двигателя.Промих стъпковия мотор с ВД 40 и пак няма никакви признаци на подобрение.Колата се мъчи да регулира оборотите и пак ми гасне.Пробвах да я изкарам на път и при движение на автомибила не създава проблем,но както натисна спирачката и навлезе в ниски обороти гасне.Давайте коментари и да го мислиме какво е че почвам да откачам
P.S. Колата е Форд Фиеста 96г 1.25 двигател бензин

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Проблем ?????
Щом вчера е излезнала от сервиз, първата работа е да я върнеш отново там, да проверят дали нещо не са забравили (най-вероятно някой вакумен маркуч) или да са монтирали нещо грешно.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
-
- потребител
сиг така ще стане но си нямах и напредстава че от скоростите може да ми създаде тоя проблем
- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Не е от скоростите, само ти се струва така. Връщай я обратно в сервиза да я доизкусуряват. Майстори !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
От скоростите не, обаче за да се смени съединителя, се сваля скоростната кутия а това е съпроводено с откачане на доста неща за да се достигне до нея а някое нещо може да се откачи неволно.tony_c написа:сиг така ще стане но си нямах и напредстава че от скоростите може да ми създаде тоя проблем
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
адски мн се надявам да е вакумен маркуч че това ще е малкия дявол може и по големи неща да бъдат 

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Щом се влияе и от натискане на спирачката,не е от големия дявол, мисля.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- EuroPol
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2009, 20:08
- Модел на автомобила: eskort mk5, ескорт мк4. мондео 1.8 тд мк1
някой вакум е тва. аз на мондеото имах подобен проблем. при мен сам че на обратно натискам спира4ката и оборотите са нормални. пускам спирачката и падат на 600 и си играят от доло докам 2000
-
- потребител
Приятели разрешихме проблема ураа
Оказа се един троиник които седи под входящите колектори беше заминала гумата и вкарваше сериозно количество въздух и след лека подмяна колата се оправи и сега да чукам на дърво всичко е ок.Благодаря ви момци че ви има тука и надявам се сте винаги на среща да помогнете