Реле за подгревни свещи на Фокус TDCi
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2009, 19:27
- Модел на автомобила: focus
- Status: Извън линия
Re: Реле за подгревни свещи на Фокус TDCi
Благодаря ,но съм Ценков
-
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:19
- Модел на автомобила: Форд-фокус
Здравей, и при мен с ремонтирани дюзи на три месеца,нов акумулатор при температура минус 8-10 градуса подгрявам два пъти и на третия паля,защото с едно подгряване не пали. Подгряващите свещи са беру.Gyorev написа:Няма от какво да е.... подгрявам 2-3 пъти и колата пали от раз! Изглежда колегата Цветков е прав... Проблема е, че ме вчера ме съкратиха от работа и тепърва не мисля да давам луди пари за свещи и релета, ще я подгрявам по 2-3 пъти като е студето и така докогато изкара.
-
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2012, 14:08
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCi 115hp
Извинявай, поправих се, просто грешка от невнимание.cvetan.cenkov написа:Благодаря ,но съм Ценков

- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Тъй като миналата зима и аз имах проблеми с паленето /все едно не взривяваше всички цилиндри/ - както писах по-горе, оказа се че имам 2 изгорели свещи, смених ги 4-те /BERU/ и всичко заспа. Ето клип от миналата зима при температура сутрин -12 градуса.
http://www.youtube.com/watch?v=7ZOVdRvjff4 .....
http://www.youtube.com/watch?v=7ZOVdRvjff4 .....
-
- потребител
- Регистриран: 17 дек 2014, 10:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 CDTI
Колеги, имам същия проблем. Колата пали много трудно сутрин като е студена. Пробвах да изчакам да изчакам всички възможни лампички да загаснат (не само за подгряването), но пак запали сравнително трудно. Преди 1-2 седмици ми смениха 2 изгорели свещи, но проблема остана. Питах майстора за въздух в горивната система, той ми отговори че е погледнал. Каза, че вероятно са дюзи, като едната струвала 700 лв, а трябва да се сменят поне 2-3. Дайте идея, че идват студове. Да я водя на диагностика?