Форд фиета 1.3 бензин моно прегрява
- hibryd
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2006, 18:26
- Модел на автомобила: [Fiat Punto] 1.4 GT
[Ford Fiesta] mk3 1.3 - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Форд фиета 1.3 бензин моно прегрява
Здравейте имам фиеста 1.3 95та година с клима и газ... Днес докато се прибирах изби един маркуч и колата си изхвърли антифриза смених маркуча сипах и антифриз
всичко чудесно но колата пак загрява.... Имам съмнение за гарнитура на главата защото има въздух в разширителния съд... обаче на големия макруч след термостата няма налягане парно си има.... абе страна работаа маркучите са меки работи нормално но като повърви малко и загрява ... Та въпроса ми е следния има ли как да се разбере дали е гарнитурата и обезвъздушава ли се от някъде системата... Забравих да добавя че газовата е възана към радиатора на парното ...
всичко чудесно но колата пак загрява.... Имам съмнение за гарнитура на главата защото има въздух в разширителния съд... обаче на големия макруч след термостата няма налягане парно си има.... абе страна работаа маркучите са меки работи нормално но като повърви малко и загрява ... Та въпроса ми е следния има ли как да се разбере дали е гарнитурата и обезвъздушава ли се от някъде системата... Забравих да добавя че газовата е възана към радиатора на парното ...

-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Re: Форд фиета 1.3 бензин моно прегрява
А термостата отваря ли?
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Перката за охлаждане на радиатора включва ли се и колко загрява автомобила ,изхвърля ли охл. течност?Остави парното включено ,да се обезвъздуши охл. система.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Антифриза циркулация има ли, постоянно през тънкото маркуче трябва да струи антифриз,. това е през малкия кръг. А ако надува през газовата инсталация ? Спри газта за проба.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО