Съединител на Фокус ІІ

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Антъни
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2015, 12:50
Модел на автомобила: focus
Status: Извън линия

Съединител на Фокус ІІ

Мнение от Антъни » 07 фев 2015, 13:34

Здравейте колеги.Тъй като съм нов ,ако бъркам нещо моля да бъда извинен!Мисля да купувам Фокус ІІ 2005 г 1,6тдци 90кс.-3вр.Тествах един,всичко беше ОК,но искам да попитам нещо за съединителя .Отделя много горе-това износване ли е,и дали е с ''някъкъв'' специален маховик -съединител?Ако ме светнеше и за цени ще бъда мн.благодарен.

Eastbourne
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
Модел на автомобила: Focus c-max 1.8

Re: Съединител на Фокус ІІ

Мнение от Eastbourne » 07 фев 2015, 17:06

Ако трябва да се сменя ще ти излезне много. Най-добре си закарай колата в сервиз, защото от дизел може и други скъпи проблеми да изкочат mechanic-smile

niki85
потребител
потребител
Регистриран: 22 дек 2011, 21:35

Мнение от niki85 » 07 фев 2015, 17:10

Съединителят на този модел с този двигател си отделя доста високо, почти накрая. Та, това не е проблем, а характерно за модела. Ако само това те притеснява и всичко друго е ок, няма какво да се плашиш. По-скоро обърни внимание за шумове от маховика - при палене, гасене, при натиснат наполовина съединител и т.н.

П.С. Вече цените за този модел не космически. Комплект маховик и съединител Sachs ( за оригинално вграждане ) се намира за по 800 лв. Естествено не от България.

Антъни
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2015, 12:50

Мнение от Антъни » 08 фев 2015, 11:26

NIKI85-благодаря за изчерпателния отговор.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”