Демпфер
-
- потребител
- Регистриран: 24 апр 2020, 18:22
- Status: Извън линия
Демпфер
Здравейте колеги фордаджий 

имам малко нужда от помощ!Имам фокус мк2 2005 1.6 109 коня съединителя ми е за смяна но и маховика също.Някой случайно да каже от къде и как и какво може да се намери по -евтин маховик защото с търговска отстъпка на клиент ,комплекта съединител с маховик и всичките неща ми излиза 705лв и отделно 200лв за работа и малко ме удря в бюджета ,а вярвам че може да се намери по евтин маховик защото единичната му цена е 500 лв а съединителя с помпата ми е 200лв така че ако някой нещо ще съм благодарен за помоща!За Пловдив и пловдивска област става въпрос
мерси отново!

- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Re: Демпфер
За съжаление цените са такива. Едва ли ще намериш по-евтино, набързо погледнах в немския ибей и там нямаше цена под 365 евро за целия комплект /фородов+притискателен диск, маховик и лагер помпа/.
-
- потребител
- Регистриран: 24 апр 2020, 18:22
Благодаря!Аз и аз на доста места гледах,търсих,питах ,но да за жалост са си скъпи!А за втора ръка само маховика някакво мнение да кажеш?или да не си правя труда 

- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Втора ръка маховик мисля, че е редно само в един случай - когато някой си е сменил комплекта на колата, след това е претърпял ПТП и започва да я продава на части, та маховика да е на 10 до 20хил км. Ако може да докаже и смяната с някакви разписки/документи още по-добре. При други условия не бих рискувал