Съединител
-
- потребител
- Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
- Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник
- Status: Извън линия
Съединител
За начало, съединителят ми е чисто нов (колата я имам от 4 месеца, съединителя е сменен 3-4 дни преди да я взема). Днес ми направи много странен номер, при тръгване от първа педала си остава някъде по средата (където обикновено отделя или малко след това) ако не го пипам се чува нещо като щракане от педала и си идва на мястото. Прави го и при други предавки, не само при първа.. мисля да не се е закачил нещо, защото не усещам буксуване, прави си перфектни отделяния иначе.. но 1 на 20-30 е със това "щракане"..

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
струва към 12 лева

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: Съединител
Така аз преди няколко години като си сменях съединителят ме питаха в магазините дали ще сия карам колата или ще я продавам имай го в предвид това.bigmurzi написа:За начало, съединителят ми е чисто нов (колата я имам от 4 месеца, съединителя е сменен 3-4 дни преди да я взема). .....
П.П. 87 г имало ли е Фиеста 1,4 i ( да няма техническа грешка да си искал да кажеш 97г.)
-
- потребител
Човече, нямам идея кави фиести е имало тогава(аз съм роден 2 години след неяpetkoff_pl написа: ...П.П. 87 г имало ли е Фиеста 1,4 i ( да няма техническа грешка да си искал да кажеш 97г.)...

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Според Аутодата точно, единственно и само '87-ма има мотор 1,4 75 кончета. Другите 1,4 са от 70 до 73
-
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2006, 00:14
- Модел на автомобила: FORD fiesta 1.6 16v. 90hp 96g
- Контакти:
проблем със съидинителя
колата ми е фиеста 1.6 16v 96г
купих я преди 1 година и се наложи да сменя съидинителя боксуваше и миришеше в купето
след смяната проблема си остана като се има предвит че го смених целия това нещто го прави само на полу съидинител и повечко газ ако може някои да помогне да го отварям ли ....
и другия проблем е с една час от кормилната уредба
става вапрос за едно къре което се намира точно между купето и коша
колата е с хидравлика а това каренце е преправяно има няколко заварки по него
искам да го сменя необичам такива работи
оказа се че само каре не продавали и трябвало да си взема карето барабар с кормилния прът а то е доста скъпичко някаде кам 300лв.
моля помогнете
купих я преди 1 година и се наложи да сменя съидинителя боксуваше и миришеше в купето
след смяната проблема си остана като се има предвит че го смених целия това нещто го прави само на полу съидинител и повечко газ ако може някои да помогне да го отварям ли ....
и другия проблем е с една час от кормилната уредба
става вапрос за едно къре което се намира точно между купето и коша
колата е с хидравлика а това каренце е преправяно има няколко заварки по него
искам да го сменя необичам такива работи
оказа се че само каре не продавали и трябвало да си взема карето барабар с кормилния прът а то е доста скъпичко някаде кам 300лв.
моля помогнете
-
- потребител
да не отварям нова тема, щракаше ми педала на съединителя и трисчотка ли там какво не знам, сега спря да щрака, но като тръгвам се чува едно превъртане, все едно съединителя приплъзва..може и да бъркам, но и скоростите от време на време влизат трудно.. самият съединител е на 3к километра, от както аз карам колата, но освен диска друго не е сменяно...въпроса е дали е това, което аз си мисля, там пружинките да са се разхлабили, мисля притискателен диск се наричаше и/или какво друго може да е, да пазарувам и да се сменя, че така много ме притеснява?
и като спра, след по-дълго каране и си смърди яко на съединител, като след няколко старта някъде...
и като спра, след по-дълго каране и си смърди яко на съединител, като след няколко старта някъде...
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Щом мирише може значи превърта феродовия диск. Защо превърта, това като се отвори кутията ще се види. Като смени феродото не погледнахте ли в какво състояние е притискатлния диск?
Виж все пак да не би случайно да ти опират някъде накладките- пак ще мирише като спреш.
Виж все пак да не би случайно да ти опират някъде накладките- пак ще мирише като спреш.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.