Като загрее колата почва да прекъсва и няма мощност
-
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 11:23
- Модел на автомобила: FIESTA 1.1/90/б
- Status: Извън линия
Re: Като загрее колата почва да прекъсва и няма мощност
Моля те, снимай това което си смазал!
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
лошо, оказа се че въпреки смазването, проблема си остава - след като загрее колата - сецва и придърпва .. утре отивам до Мото Пфое, защото не съм сигурен дали някой кабел не е прекъснат, преди да купувам нова бобина.
до PPenev: утре ще се опитам да го снимам, стига да имам време.
до PPenev: утре ще се опитам да го снимам, стига да имам време.
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
Така, надявам се че съм открил причинителя на моите мъки в последният 1 месец: този маркуч, предполагам вакуум маркуч, беше поизваден там където е датчика, т.е. по средата..
Надянах го снощи, навъртях към 60 км оттогава, като че ли в момента работи супер.
За какво точно служи този вакуум, някакви идеи?
P.S. До ППЕнев: виждаш ли двете широки букси - едната в която влизат десетина кабела, и другата до нея- това са тези двете които почистих с контактен спрей, като смея да твърдя че въпреки че имаше доста мизерии по контактите, мисля че не бяха те причинителя на моите проблеми..
Надянах го снощи, навъртях към 60 км оттогава, като че ли в момента работи супер.
За какво точно служи този вакуум, някакви идеи?
P.S. До ППЕнев: виждаш ли двете широки букси - едната в която влизат десетина кабела, и другата до нея- това са тези двете които почистих с контактен спрей, като смея да твърдя че въпреки че имаше доста мизерии по контактите, мисля че не бяха те причинителя на моите проблеми..