Политрон да-не или друго

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Edinuser
Потребител
Потребител
Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Status: Извън линия

Re: Политрон да-не или друго

Мнение от Edinuser » 30 окт 2008, 18:33

TURBOTO написа:
...
Мда ... да не забравяме че и Мистър Астор (илюзионистът) е рязал глави, хора, и др. работи на сцената пред очите ми :)
Ама човека си казва, че това е фокус ... и не се опитва да ми продаде трион за безкръвно разрязване на хората ( и лепило за залепването им после ).
Това разбира се е на майтап.
Просто вече се използват какви ли не трикове за да се пробутат всевъзможни боклуци.
Имаме си тук една тема за една "вълшебна" добавка за бензин и LPG. :mrgreen:

cocoff
потребител
потребител
Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V

Мнение от cocoff » 01 ное 2008, 08:37

Номерът е не да слагаш "чудодейни" добавки, а да не ти е проблем да си сменяваш колата с нова на всеки 3-4 години...
И въобще, да очакваш от едно автомобилостроене, чийто връх е жигулата, да произведе нещо повече от жигула е наивно и глуповато.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
Angel73
потребител
потребител
Регистриран: 24 мар 2008, 16:34
Модел на автомобила: Форд Мондео 1.8i 16v комби Х 1615 ВК Хасково
Контакти:

Мнение от Angel73 » 23 окт 2009, 16:01

Здравейте колеги гледам че много сте писали и нищо конкретно не сте казали аз днес си поръчах политрон 10/40 за моето мондео до 2-3 дни ще пристигне и след още най-много толкова ще го сложа и в най-скоро време ще ви отговоря за какво става въпрос
Винаги може да опиташ още веднъж.

Потребителски аватар
Angel73
потребител
потребител
Регистриран: 24 мар 2008, 16:34
Модел на автомобила: Форд Мондео 1.8i 16v комби Х 1615 ВК Хасково
Контакти:

Мнение от Angel73 » 25 окт 2009, 11:51

Колеги пак съм аз,вече втори ден карам с политрон и имам частичен отговор за това масло.Факт двигателят ми найстина работи по тихо,факт никъкъв пушек от ауспуха,факт двигателят найстина работи при по ниска температура, относно увеличаването на компресията значи колата ми е изключително запазена като двигател и купе така че трудно бих усетил такова нещо не искам да го пиша защото мога и да си го внушавам но я чуствам по пъргава от преди. Относно икономията на гориво за сега не знам ще трябва да я засека на дълъг път.Това е за сега ще пиша ако се потвърдят и другите неща но от сега ви казвам че теста с пясъка и морската вода няма да го правя :D :D :D :D
Винаги може да опиташ още веднъж.

Заключена

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”