за PCV клапана
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
- Status: Извън линия
Re: за PCV клапана
Моят го купувах от пазара на Димитър Петков за 20 лева иначе каталожният номер е 1026678 моят го смених защото е от пластмаса и беше се напукал. Ако твоят е наред няма смисъл да го сменяш проверява се лесно като го разклатиш пружинката трябва да се движи свободно.lld написа:А като пари този клапан колко струва ? Само от мото-пфое ли може да се купи ?
Какъв му е номера за да го потърся по каталожен номер ?
- lld
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2013, 20:32
- Модел на автомобила: Ford Focus 1,6 16v 100 hp 99г. Ghia
с газов инжекцион Tartarini - Местоположение: Враца
- Контакти:
Днес го намерих в ауто-хит на цена 34 лв. и стотинки. И моя е пластмасов и ми се струва, че нещото вътре прекалено свободно се движи и не знам дали си върши работата коректно. Но не се е напукал все още, и не ми се струва да има пружина вътре по-скоро някакво топче.aspasia написа:Моят го купувах от пазара на Димитър Петков за 20 лева иначе каталожният номер е 1026678 моят го смених защото е от пластмаса и беше се напукал. Ако твоят е наред няма смисъл да го сменяш проверява се лесно като го разклатиш пружинката трябва да се движи свободно.
Снимката е от нета.
www.mebelist.com - Мебелният форум на България
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
Ако го разклатиш и трака значи е наред има пружинка с клапанче може да го промиеш с някакъв разтворител ако се е задръстил иначе го дават да се сменя през 40 хиляди километра.