Фокус трудно пали студена
- Беки
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2012, 12:29
- Модел на автомобила: Москвич, Трабант 601s, Лада 2107, Рено 19 , ФОРД ФОКУС I 2001 - 1,6 Zetec
- Status: Извън линия
Re: Фокус трудно пали студена
Да явно не това е разрешението защото няколко пъти го правя и резултата е временен.
Извинявай но тези съкращения MAF, TPS, нищо не ми говорят.
Извинявай но тези съкращения MAF, TPS, нищо не ми говорят.
- Беки
- потребител
- Модел на автомобила: Москвич, Трабант 601s, Лада 2107, Рено 19 , ФОРД ФОКУС I 2001 - 1,6 Zetec
Благодаря за съветите. =D>:
Откачих кабела на акумулатора за една нощ. От 2 дни карам на бензин и колата се държи перфектно.
Чак не ми се минава на газ, защото не знам дали няма да се случи същото. Явно проблема ще е при газта. Проблема е че съм на БиГаз, а в Пазарджик май няма софтуера. Някакви идеи???

Откачих кабела на акумулатора за една нощ. От 2 дни карам на бензин и колата се държи перфектно.
Чак не ми се минава на газ, защото не знам дали няма да се случи същото. Явно проблема ще е при газта. Проблема е че съм на БиГаз, а в Пазарджик май няма софтуера. Някакви идеи???
- Беки
- потребител
Преминах на газ вече 2 дни. Не е това което беше, но почна да се връща нестабилното палене и работене на автомобила. Явно нещата опират да настройките ?

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Търси газ сервиз.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Беки
- потребител
Някой да даде интифа за сериз на БиГаз Пазарджик, Пловдив, София.
-
- потребител
- Регистриран: 24 яну 2021, 12:33
Значи за добра настройка на ГИ освен близки времена на работа на дюзи трябва да се гони и максимално близкиfordmaniac написа: ↑07 юли 2013, 17:12Абсолютно!
А дали е + или - адаптацията спрямо бензина, все е зле. Ама газаджиите нехаят, докато не дигнеш шумотевица, че преди газификация колата е работила нормално.
Поздрави
Стойности на горивните тримове...