Съединител на Мондео
- ctpyrap
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2007, 14:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 97 hatchback 1.8 Zetec 16V
Ford Mondeo 2004 2.2 Duratorq TDCi, 155 HP - Status: Извън линия
Съединител на Мондео
Колеги, искам да питам за съединителя на мондеото. Трябва да го сменям, но ме питат по какъв начин се притиска (със вилка или с хидравлична помпа). Някой ако е на ясно нека да сподели!
Мерси!
Мерси!
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
Слушай бате си Наско
Ако майсторът пита, еви го у майстора щом не знае...
Щом на AlexP и gorskiq (който вместо да стачкува виси по форумите)са с хидравлика, сигурно и твоят е такъв.
.
.
Махам картинките, че Taskov ма сгълча...

Щом на AlexP и gorskiq (който вместо да стачкува виси по форумите)са с хидравлика, сигурно и твоят е такъв.
.
.
Махам картинките, че Taskov ма сгълча...
Последна промяна от cocoff на 19 окт 2007, 10:18, променено общо 1 път.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2006, 13:20
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8I Комби LPG 1998г.
- Status: Извън линия
Колега,
съединитела е хидравличен т.е. хидравлична помпа играе ролята на вилка .ако сменяш съединител трябва да купиш всичко - помпа,притискателен диск, феродов диск.Съединитела на мондеото в
зависимост от карача идъжа 120000-160000.Аз моя го смених на 160000х.км.Купувай качествени части не купувай от М.Ф. там продават
рециклирани които правят доколкото съм чул в Турция.Това на горните снимки няма нищо общо помпата се поставя вътре в кожуха на скоростната кутия.
съединитела е хидравличен т.е. хидравлична помпа играе ролята на вилка .ако сменяш съединител трябва да купиш всичко - помпа,притискателен диск, феродов диск.Съединитела на мондеото в
зависимост от карача идъжа 120000-160000.Аз моя го смених на 160000х.км.Купувай качествени части не купувай от М.Ф. там продават
рециклирани които правят доколкото съм чул в Турция.Това на горните снимки няма нищо общо помпата се поставя вътре в кожуха на скоростната кутия.