Проблем с тресчотка след смяна на съединител
-
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2008, 18:40
- Модел на автомобила: Форд Ескорт ТД 1,8
- Status: Извън линия
Проблем с тресчотка след смяна на съединител
Преди няколко дена смених съединител (комплект). От сервиза ми казаха, че и трешчотката е за смяна. Та както и да е смениха я. Сега съединителя е супер, но при леко повдигане на педала на съединителя, леко мръдване на страни или по-рязко изпускане на педала тая трешчотка изпуска. Закарах колата отново в сервиза и след цял ден чудене ми казаха, че не могат да помогнат с нищо, всичко било направено както трябва.
Та за това моля, ако някой е имал подобен проблем да помогне.
Колата е Форд Ескорт 1,8 ТД - 94 година.
Та за това моля, ако някой е имал подобен проблем да помогне.
Колата е Форд Ескорт 1,8 ТД - 94 година.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Проблем с тресчотка след смяна на съединител
Ти си им платил за да ти оправят трешчотката, така че е напълно техен проблем, как но ТРЯБВА колата да стане, още повече ако те са ти осигурили частите. Ако всичко е направено както трябва не трябва да се получава така.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2008, 18:40
- Модел на автомобила: Форд Ескорт ТД 1,8
Ами съединителя не е от тях, но трешчотката е. Освен това според 180 лв (включва цената на трешчотката и спирачна течност) никак не е малка сума за смяна на съединител! Само, че вече не ми се занимава с тях.
-
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2006, 15:55
- Модел на автомобила: Форд Ескорт 1.8 TDI
Колега аз на моята съм сменявал няколко пъти въпросната трасчотка на педала на съединителя и до сега не съм имал никога проблеми след смяната, следователно нещо не са ти направили както трябва. Така че се връщай в сервиза и да си го правят а като гледам си дал и доста пари за смяната за това няма какво д се чудиш. Един съвет провери си болта на педала дали е там и ако е там го навий малко и виж дали ще има разлика. Като цяло този болт е за регулиране на съединителя къде да отделя но ако не са го завили е възможно да се получава това което си описал. успех