Автоматик проблем!

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Raziel
потребител
потребител
Регистриран: 07 апр 2009, 14:06
Модел на автомобила: ford mondeo 1996 2.0 16v
Status: Извън линия

Автоматик проблем!

Мнение от Raziel » 07 апр 2009, 14:16

Здр на всички!Нов съм в форума..

От 1 седмица съм притежател на старата количка на баща ми Ford mondeo 96-та година 2.0 16v DOHC Автоматик,Газ....Много съм доволен като цяло от вървежа и возията на количката,но вчера стана едно проблемче....Явно доста я форсирах и по едно време нещо отпреде гръмна леко и колата изпуши....оставих я 1-2 часа да си почине..после я запалих обаче оборотите падат и колата гасне....Запалих я 3-4 пъти и я оставих на паркинг да работи 3-4 пъти и взе,че потегли..обаче на сфетофарите се получава едно странно клатушкане напред назад все едно колата се дави и от време на време паднат оборотите и гасне...Може ли да ми дадете някакви насоки какво може да съм и причинил....оня ден излезе от сервиз сега пак ще трябва да я вкарвам...

Бтв извинявам се за автомобилната терминология,която използвам....не съм много в час с нещата..млад шофиор съм :)..
Мерси на всички отзовали се :).

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Re: Автоматик проблем!

Мнение от noface » 08 апр 2009, 10:03

Според мен тоя гърмеж от пред е от газовата и сега от някъде ти смуче въздух.Може да е от "кихалка" или някой вакумен маркуч да е излязъл,но не е от автоматика.Ако не разбираш иди на газаджия не в сервиз за овтоматици,кажи им това което си написал и ако не са с 2 леви ръце ще ти оправят проблема.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти :P

Raziel
потребител
потребител
Регистриран: 07 апр 2009, 14:06
Модел на автомобила: ford mondeo 1996 2.0 16v

Re: Автоматик проблем!

Мнение от Raziel » 08 апр 2009, 23:03

Аз се съмнявам,че е от дебитометърът защото преди време е давал грешки при диагностика....Утре ще го сваля и ще го почистя...ще сваля и акумолатора за 10-тина минути да ресетне компа пък ако не се оправи ще я вкарвам в сервиза...

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”