УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2009, 17:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1250куб.см.ZETEC -- 2001г.
- Status: Извън линия
УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР
Здравейте
Интересува ме добавката УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР ще ми помогне ли когато ми тракат клапани и повдигачи.
Доста прочетох за тази добавка и доста мнения ме впечатлиха.Мисля да я пробвам но на моята фиеста доста и потракват клапаните и незнам дали добавката ще помогне и на тях.
Интересува ме добавката УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР ще ми помогне ли когато ми тракат клапани и повдигачи.
Доста прочетох за тази добавка и доста мнения ме впечатлиха.Мисля да я пробвам но на моята фиеста доста и потракват клапаните и незнам дали добавката ще помогне и на тях.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Re: УНИВЕРСАЛЕН МОДИФИКАТОР
За този мотор надали ще помогне ..Всичките фиести тракат като дизел..Иначе добавката наистина е много добра..На баща ми на стария бус му изтропаха лагерите на мотора насред пътя..Стигнал до Шел сменил маслото там и сложил добавката..вика ЛЕЛЕ тоя бус започна да върви! ! ! ! Двигателя започна да пали от четвърт оборот..Незнам какво съдържа тая добавка...
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Тропа ти главата на тебеvenom4o написа:За този мотор надали ще помогне ..Всичките фиести тракат като дизел..

Нали чу моята?
Тракаше ли?
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Твойта е друга, той говори за OHC мотора при който наистина е така, но е поправимо. Смятам да го оправя, ако имам време преди 15.08.paci написа:Тропа ти главата на тебеvenom4o написа:За този мотор надали ще помогне ..Всичките фиести тракат като дизел..
Нали чу моята?
Тракаше ли?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!