HELP - смяна на мека връзка на ауспух - Мондео
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
- Status: Извън линия
HELP - смяна на мека връзка на ауспух - Мондео
има една връзка точно в началото на ауспуха от към изходящите колектори. В МП ме "зарадваха" като казаха - "върви заедно с катализатора и половината ауспух".
Предложения за решение?
Предложения за решение?
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: HELP - смяна на мека връзка на ауспух - Мондео
Отиваш където си избереш/предпочиташ/познаваш в едно от многото гаражни и по-сериозни сервизчета за ауспуси/гърнета и тем подобни, избираш си точно кое искаш да ти сменят (само в МН им е проблем работата с флекс и телоподаващо) и как да изглежда и...срещу значително по-малка сума си решаваш проблема....гаранция май не дават, но пък в МП е 1 година........red написа:има една връзка точно в началото на ауспуха от към изходящите колектори. В МП ме "зарадваха" като казаха - "върви заедно с катализатора и половината ауспух".
Предложения за решение?
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
Бях на крачка от пооправянето....
Нямах мног време в събота и за това се отбих при един арабин ауспухаджия
Резултат - "аз ще ти сменя само меката връзка, това ще ти струва 80лв., НО трябва да ми донесеш ауспуха свален, защото не се наемам да го откачам от колекторите...."
Реших, че ми е тъпо да търся някъде да свялят ауспух да го нося пък после да го връщем, че да го слагат...
и за сега така
Но се прави къде ще купувам цял барабар с катализатор!?
Резултат - "аз ще ти сменя само меката връзка, това ще ти струва 80лв., НО трябва да ми донесеш ауспуха свален, защото не се наемам да го откачам от колекторите...."
Реших, че ми е тъпо да търся някъде да свялят ауспух да го нося пък после да го връщем, че да го слагат...
и за сега така
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
red написа:Бях на крачка от пооправянето....

Тоя луд ли е?
Кви 80лв?
Че и да му свалиш ауспуха?
А не иска ли и сам да си го монтираш, както и да си оплетеш армировката на меката връзка?
Забрави за тоя! Такива сервизчета са на по 5 метра.....
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Абе човек , ти не четеш ли кво ти пиша ? Ходи при МИРИЗЛИВИТЕ АРАБИ да те правят на БАЛЪК. Ако не си запознат , аз съм БАКШИШ и този ФАКТ трябваше да те наведе на мисълта че съм кърпил ДЕСЕТКИ гърнета и КИЛОМЕТРИ тръби и можеш да ми инаш доверие. Случайно да си обърнал внимание че гаражчетата на АРАБИТЕ са винаги ПРАЗНИ а те се радват на хубавото време седнали отпред , е това е защото никой (освен такива като тебе) не ходи при тях , защото те работят на принципа ДЕН ГОДИНА ХРАНИ ( друг е въпроса че работят СУПР НЕКАЧЕСТВЕНО).
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
ЕМ КОМПЛЕКТ ИЗРЪШВА МОНТАЖ И ПРОДАВА ОНЛАЙН - ИЗПРАЩА АУСПУСИ ЗА ФОРД ,С КУРИЕР ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.red написа:Бях на крачка от пооправянето....
и за сега така
ОНЛАЙН МАГАЗИН :
http://...com/shop/index.php?cPath=59_116_208" onclick="window.open(this.href);return false;
ЛЕТНИ ГУМИ ЗА 2010 ГОДИНА - ОНЛАЙН МАГАЗИН :
ЕМ КОМПЛЕКТ ПРОДАВА МОНТИРА ЛЕТНИ ГУМИ , ИЗПРАЩА С КУРИЕР ЗА СВОЯ СМЕТКА В ЦЯЛАТА СТРАНА ,
http://......com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ЕМ КОМПЛЕКТ ПРОДАВА И МОНТИРА ТЕГЛИЧИ ЗА ФОРД , ИЗПРАЩА ТЕГЛИЧИ ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.
- Сервиз за гуми и ауспуси - Павлово - Околовръстен път, на 250 метра от кръстовището на Горнобански път приемчик 0889 966 997.
Специализацията на сервиза е монтаж ауспуси,гуми,джанти на леки автомобили и камиони. , амортисьори "MONROE", "SACHS" "STARMANN, BILLSTEIN." и др.
- Сервиз за гуми , ауспуси, двигатели, радиатори, тегличи - бул. Сливница - пресечката на бул. Сливница и бул. Димитър Петков, срещу Салати Кенар.
телефони:
Извършват се ремонти на ауспуси, амортисьори, ходова част, съединители, ремъци и ролки, смяна на масла, монтаж на радиатори и други.
- Сервиз за ауспуси - Дружба 2 -пета част, Близо до пазар "Родеото", срещу блок 505 и Оранжериите.
Телефони - приемчик в сервиз за ауспуси Дружба: .
- Сервиз за Ходова част (Амортесьори, Окачване), смяна масла, ремъци, съединители и текущи ремонти.Дружба-2-V-та част,срещу блок 505.
Телефони - Приемчик:
- Център за Гуми и Хотел за Гуми.
Дружба-2-V-та част.Срещу пазар”Родео”
Телефони:
- Сервиз Автодиагнистика.
Дружба-2-V-та част, срещу блок 505.
Телефони за записвания:
- Пункт за годишни технически прегледи.
Дружба-2-V-та част.(Срещу блок 505)
Телефон за контакти:
--------------------------
**град ПЛОВДИВ
0898699159
** град Благоевград-сервиз за ауспуси и масла:
Приемчик
**град Монтана-"Алекс Ауто", пътя за с.Николово
Приемчик:
**град Ботевград-фирма "АСЕНСИ"-сервизи за ауспуси и гуми.
Приемчик
**град Сливен-сервиз за ауспуси
Приемчик
** град ..Бургас -магазин и сервизи за ауспуси-
0884333291** град Кюстендил сервиз ауспуси
** град Видин магазин ауспуси на Ем Комплект 33, до "Куклите"
**град Хасково и Димитровград-сервиз ауспуси
Приемчик
*Ямбол сервиз ауспуси -приемчик
tuning za offroud
Последна промяна от 01 на 23 мар 2010, 05:48, променено общо 5 пъти.
-
- Потребител
- Регистриран: 07 авг 2007, 10:35
- Модел на автомобила: ford mondeo MK1 1.8 TD ex
ford focus 2 1.6 tdci 2007 - Местоположение: ruse
мека връзка
струва 78 лева с монтажа - много е дълга меката връзка на мондеото , катализатора махай директно - нов няма да сложиш защото бг са 350 лв , оригинален към 800,на негово место се слага гърне - 36 лева е .Може и тръба за 5 лв ама ти препоръчвам гърне - ако сложиш тръба ще се опече задното гърне.Такива ми ти работи колега- и не ходи мп - всеки сервиз за гърнета ще ти го направи.Дано съм ти помогнал.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Колега red, смени ли меката връзка и с какво?!... Пиши отзиви, че и аз съм за смяна на тази връзка, макар и 2 години по - късно 

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- stich
- потребител
- Регистриран: 14 авг 2012, 01:12
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 td Ghia
Re: HELP - смяна на мека връзка на ауспух - Мондео
Някой скоро препатил,че и при мен се оказа за смяна.Как са цените днес?