Трудно палене на дизела
- Ceko
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2006, 09:45
- Модел на автомобила: fiesta 96'-techno 1.25i 16v;75hp;Mondeo Mk2, 1,8TD GHIA
- Контакти:
- Status: Извън линия
Трудно палене на дизела
Здравейте отново, имам пак един проблем, който се отнася с първото палене на мондеото ми. Значи сутрин когато реша да го запаля , разбира се подгрявам 2-ва пъти и след това опит за палене , стартера се развъртва около 4-5 оборота и двигателя чак тогава запалва.
Реших че дърпа въздух и се разрових в темите по въпроса, отстраних оригиналният горивен филтър с инжектора и всички "Бързи връзки" и на тяхно място сложих нови маркучи със скоби,горивен филтър от vw-ен и помпичка за подкачване в която си има възвратен клапан, но проблема си остана същият.
Моля ви ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ( неварвам да няма такъв) нека ми помогне .
Реших че дърпа въздух и се разрових в темите по въпроса, отстраних оригиналният горивен филтър с инжектора и всички "Бързи връзки" и на тяхно място сложих нови маркучи със скоби,горивен филтър от vw-ен и помпичка за подкачване в която си има възвратен клапан, но проблема си остана същият.
Моля ви ако някой се е сблъсквал с такъв проблем ( неварвам да няма такъв) нека ми помогне .
"и форд е кола , но за мен е нещо повече''
- Ceko
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2006, 09:45
- Модел на автомобила: fiesta 96'-techno 1.25i 16v;75hp;Mondeo Mk2, 1,8TD GHIA
- Контакти:
Re: Трудно палене на дизела
Свещите са нови, (денсо), акумулатора е доста добър 75ач с голям стартов ток, аз знам че дърпа въздух но незнам вече от къде може да е .
"и форд е кола , но за мен е нещо повече''
- gazetto
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2008, 19:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1997 TDI Endura de 90hp
ЕН7077АН......и разни временни бегачки :) - Местоположение: с.Опанец - Плевен
- Контакти:
Re: Трудно палене на дизела
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=9&t=31533" onclick="window.open(this.href);return false;