центровката ли е проблема

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
buba_84
потребител
потребител
Регистриран: 28 авг 2010, 11:00
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 GHIA
Status: Извън линия

центровката ли е проблема

Мнение от buba_84 » 08 дек 2010, 20:28

ето и моя пореден проблем с мондео tdci 130k 2002 сменях двигател .След смяната от едни некадърници колата взе да прекъсва мислех че е от дюзите но него правеше постояно колата вървеше доста добре даваше разход 6,2 докато един закъсах колата започна да работи на 2 целиндъра.Закарах я в сервиз казаха че не е от дюзите закарах я в друг започнаха да свалят главата свалиха всмукателните тръби и изненада гаика сплескана е това не бях го очаквал . Смениха кривите клапани но като я взех двигателя беше по шумен с по големи вибрации и едно тркане което е по силно когато подаваш постепено газ и взима да се натоварва мотора на скорост естествено и разхода ми се вдигна. Моя въпрос е дали е възможно да е от Центровката на двигателя или какво друго може да е благодаря.

Потребителски аватар
Kamazabg
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2010, 11:35
Модел на автомобила: Orion Mk3 1.3OHV Orion Mk3 1.6 EFI Tourneo Connect 1.8 TDCI
Status: Извън линия

Re: центровката ли е проблема

Мнение от Kamazabg » 08 дек 2010, 20:36

Ооох аман от "майстори". Не ми се вярва да е от центровка. Закарай я на някой по компетентен за диагностика.
Отиди в MOTO PFOHE например
Изображение Изображение

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”