моля помагаите

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
maik666
потребител
потребител
Регистриран: 22 фев 2011, 22:17
Модел на автомобила: ford mondeo MK3 2.0tdci
Status: Извън линия

моля помагаите

Мнение от maik666 » 16 мар 2011, 08:29

здравейте колеги имам следния проблем.Карам мондео 2002 2.0 тдци имах един проблем и отидох в АВЕЛ сервиз в пловдив като там единия ден ми поставят ,,диагноза,, че хидравличната глава на ГНП-то е за смяна.След няколко дена когато имах сумата за ремонта а тя нее особедно малка и отидох отново в сервиза и след като направиха едно допалнително тестване на колата в движени е за максимално на товарване на помпата се оказа че и нямало нищо и ми казаха на да се качвам на кола и да карам, попитах и за дюзите казаха ми че още парвия пат са ги проверили и няма проблем стях.Но двигатела от извесно време стана доста по шумен особедно когато колата е студена а и след това но малко по малко ,разхода се вдигна с 1-2л и вече незнам какво да правя ако някои имам идея ще се радвам да я чуя.Благодаря предварително.

mondeosport
потребител
потребител
Регистриран: 18 мар 2011, 13:02
Модел на автомобила: mondeo
Status: Извън линия

Re: моля помагаите

Мнение от mondeosport » 18 мар 2011, 13:49

Проблемът според мен е в лошото качество на горивото. Аз имах същия проблем,даже преди 2 месеца на -5 градуса ми замръзна нафтата,при положение,че сипвах от тази, която се води,че е с добавки. Моят съвет е да си вземеш добавка и през 2-3 резервоара сипвай. При мен подобри нещата.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”