Теч на масло
-
- потребител
- Регистриран: 27 апр 2011, 17:14
- Модел на автомобила: Orion 1,8 d ghia
- Status: Извън линия
Теч на масло
Здравейте!Смених маслото на двигателя преди около 3 месеца,изминал съм около 800 км и когато тази сутрин проверих маслото беше 1-2 мм от щеката.Долях 1 литър,под двигателя не тече,при подаване на газ пуши и в ауспуха има осезаемо количество масло.Моделът е- Орион 1.8 д гиа 1990 година .Двигателят е след основен ремонт преди около година.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2009, 07:21
- Модел на автомобила: fiesta 1,8D 1999
Re: Теч на масло
Ако двигателя ти е качествено ремонтиран остава маслото ти да е много тънко и колата да го гори. Гумички сменяни преди година не би трябвало да водят до загуба на масло. Отново поставям условие за качествен ремонт
-
- потребител
Сервизът е на мои съсед(врата до врата живеем).Функционира от над 10 години и специалистите са добри.Не разбирам особено,но това,което ми казаха е че само главата на двигателя е нова,а разпределителен вал е ползван ,тъй като нямало фабрични вече.
-
- потребител
starship написа:Ако двигателя ти е качествено ремонтиран остава маслото ти да е много тънко и колата да го гори. Гумички сменяни преди година не би трябвало да водят до загуба на масло. Отново поставям условие за качествен ремонт
Маслото е 15 W-40 .Досега съм карал с такова ъвинаги и е нямало проблемил