проблем ескорт 98 загрява

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
eskort kabrio
потребител
потребител
Регистриран: 11 май 2010, 14:23
Модел на автомобила: eskort kabrio1.6
Status: Извън линия

проблем ескорт 98 загрява

Мнение от eskort kabrio » 17 дек 2012, 21:13

проблема ми е следният колата ми е нова от няколко седмици едва днес я регистрирах и мн си я харесвам днес оба@е установих @е перката ми не тргЪгва при загрят двигател парно има супер прави ми впе@атление оба@е @е сътрин като трЪгна мн бавно маи заграява и за малко да я изтЪрвя добре @е се усетих и пуснах климатика та да ухлади малко двигателя оба@е и това ми направи впе@атление @е като я пуснах и запо@на веднага да изстудява ако не бях я спрял о@те малко @те@е да я вкара вЪв бялата зона на охлайдане това нормално ли е вазмойни при@ини някои сблсквал ли се е то@но с такЪв проблем колата ескорт 98-ма 1.6 16ж с пластмасови колектори
Изображение

cvetan.cenkov
потребител
потребител
Регистриран: 15 ное 2009, 19:27
Модел на автомобила: focus
Status: Извън линия

Re: проблем ескорт 98 загрява

Мнение от cvetan.cenkov » 18 дек 2012, 17:01

Нещо не схващам за какво става въпрос. Колко градуса ти показва и перките не тръгват .Защо като загрява бавно пускаш климатика да я охлажда Напиши по подробно за проблема Доколкото разбирам си с мотор 1.6 бензин Нормално е перките да тръгват при 103 гр. първа степен а при 106 втора Ти достигаш ли тези показатели

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”