Фокус 1.8 тди губи мощност
-
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2012, 21:12
- Модел на автомобила: Фокус 1.8 тдди
- Status: Извън линия
Фокус 1.8 тди губи мощност
Вчера най-накрая се реших да закарам колата на диагностика докато е в движение и изскочиха следните 3 грешки- p0404, p0167, p1564. Човека каза, че най-сериозна от всичките била последната, тъй като означава, че помпата не подава достатъчно гориво. От тогава до днес чета по разни сайтове в гугъл как мога да разреша проблема, но нищо не разбирам от останалите езици освен английския за който информацията е доста оскъдна и не точно за фокус ами за транзит. Забелязал съм, че педала на газта е бил сменян с такъв от морга и се чудя дали може в това да е проблема и евентуално помпата да се нуждае от настройка за да работи правилно след замяната му. Също като запаля колата и не е загряла е страшно шумна- като загрее се оправя (не знам дали това е от значение). Като цяло проблема е, че губи мощност- паля първоначално и върви нормално, но след 2-3 км. става абсолютен мъртвец, гася и паля отново и всичко е нормално докато отново не мина 2-3 км.
За градско каране няма проблем, но излеза ли извън града повече от 110-120 не може да вдигне.
За градско каране няма проблем, но излеза ли извън града повече от 110-120 не може да вдигне.
-
- потребител
- Регистриран: 27 мар 2014, 23:00
- Модел на автомобила: Ford Focus
Re: Фокус 1.8 тди губи мощност
Здравей колега.
Имам същия проблем с моят Фокус и се питам дали и как си поправил своята кола.
Имам същия проблем с моят Фокус и се питам дали и как си поправил своята кола.
-
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2016, 08:06
Re: Фокус 1.8 тди губи мощност
kakvo izleze ako njkoi znae molj dapishe
Писането на кирилица е задължително!

Писането на кирилица е задължително!